Andre kurs innen olje, gass og petroleum

Confined Space - Gassmåling før entring (Sertifikatutsteder)

Vi tilbyr kurs i Confined Space - Gassmåling før entring (Sertifikatutsteder). Passer for personell som skal foreta nødvendige målinger og kontroller før entring, samt signere på arbeidssertifikater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Herøy / Fosnavåg Herøy / Fosnavåg 2 dager 8.490 kr

Ståltau - Støping av socket

Vi tilbyr kurs i ståltau - støping av socket. Kurset er ment å gi personell en god teoretisk og praktisk grunnopplæring på støping av sockets iht EN-13411-4.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Herøy / Fosnavåg Herøy / Fosnavåg 1 dag 6.500 kr

G7 Kontrollør - 40 TIMER

Vi tilbyr kurs i G7 - Taljer, vinsjer, spill - Kontrollør. Hensikten med opplæringen er å gi teoretisk og praktisk opplæring til personer som ønsker å avlegge teoretisk og praktisk prøve for kontrollgruppe G07 Taljer, vinsjer, spill.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 21.10.2024 5 dag21.10.2024 17.975 kr

Operational responsible person 16 hours

Operational responsible person 16 hours

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager 10.250 kr

Støping av Sockets 8 timer

Kurset er ment å gi personell en god teoretisk og praktisk grunnopplæring på støping av sockets iht. EN-13411-4. Personell som i sitt virke vil komme til å benytte/benutter ståltau. Kurset er aktuelt for dekkspersonell, matroser, borepersonell, kranførere og kontrollører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 8 timer 8.200 kr

F- gass fornyelse

Vi tilbyr kurs i F- gass fornyelse. Nå er krav om 5 års gyldighet på F-gass sertifikater innført. Er sertifikatet ditt fem år eller eldre, må du fornye det for å jobbe lovlig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 7.700 kr

F-gass kurs

Vi tilbyr kurs i F- gass, Du må ha et gyldig F-gass sertifikat for å installere luft-til-luft-varmepumper og split luft-til-vann-varmepumper samt om du gjør inngrep i kuldekretsen i andre typer kulde- og varmepumpeanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 4 dager 23.000 kr

Hardloddekurs

Vi tilbyr hardloddekurs. Fra 1. juli 2022 må du dokumentere loddeferdigheter for å få f-gass-sertifikat også i kategori 2. Lær det du trenger på vårt hardloddekurs. For å få f-gass-sertifikat må du vise at du kan sveise eller lodde permanente, tette sammenføyninger i kulde- og varmepumpesystemer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 6 timer 5.000 kr

Gass- sikkerhet

Vi tilbyr gass- sikkerhet. Det er arbeidsgivers ansvar at det er foretatt nødvendig dokumentert opplæring ved bruk av gass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alnabru Oslo, Alnabru 8 timer
Stokke Stokke 8 timer

Petroleum Cybernetics for Engineers and Managers

Kurset retter seg primært mot deg som er ansatt eller permittert/arbeidsledig innen olje-, gass- og leverandørindustrien. Efficient digital transformation of the oil and gas industry relies on people with knowledge of both petroleum and digital domains.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

 |  1 2 3   |  Neste side >>