Spansk for nordmenn - nybegynner PLUSS - onlineKursarrangør: Spanskonline
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang 12 måneder etter endt kurs
Pris: 990

Vi tilbyr online språkkurs i spansk for nordmenn på nybegynner pluss nivå. Et kurs for deg som ønsker å lære spansk for hverdagen effektivt og ønsker å gjøre en innsats for å lære. 4-8 videoleksjoner + oppgaver hver uke

Innhold:
Kurset er bygd opp med forskjellige vanskelighetsgrader i hver modul. Du kan studere de videoene og oppgavene som passer til ditt nivå. Er du en nybegynner, velger du de enkle videoene og oppgavene i første omgang og går senere gå over til de som er litt mer vanskelige. Du veksler lett og enkelt via en nedtrekks meny mellom forskjellige moduler og leksjoner i kursportalen.

Kan du allerede godt spansk, velger du de mer avanserte videoene og oppgavene hvor du øker ordforrådet, grammatikken og perfeksjonerer språket ditt.

Du vil lære både grammatikk, få et stort ordforråd for å kunne lage gode setninger i vanlige samtaler i hverdagen.

Vi har fokus på hverdagslige situasjoner som vi opplever hele tiden. Vi har heller ikke glemt de ubehagelige situasjonene når du trenger lege, må til apoteket eller trenger politi, taxi eller annen hjelp.

Hva vil det å kunne litt spansk, kunne bety for deg:
• Glede og mestring av Å lære noe nyttig og praktisk som du trenger i hverdagene i Spania
• Selvrespekt for endelig å kunne kommunisere med lokalbefolkningen.
• Inkludering i samfunnet. Språket er den viktigste forbindelsen til tilhørighet. Du blir ikke enda en turist, men blir en del av lokalsamfunnet. Ditt forhold til lokalbefolkningen endres for alltid!
• Respektert av dine omgivelser. Både dine spanske og norske venner blir imponert om du gjør ditt beste ved å snakke spansk. Og spanjolene vil elske at du prøver!

Etter grunnopplæringen:
Om du følger kursets oppbygging og gjør oppgavene, reflekterer og repeterer, vil du kunne konversere på spansk etter grunnopplæringen. Din innsats og er avgjørende hvor GODT SPANSK du lærer.

Du kan også følge i saktere tempo og bruke litt lenger tid. Uansett vil du lære språket hvis du setter av litt tid og innsats. De praktiske oppgavene er veldig viktige for læringen og vi anbefaler sterkt at du gjør disse i tillegg til videoene.

Du starter med grunnopplæringen på 4 måneder. Etter grunnopplæringen på 4 måneder, kan du følge med kurset videre en måned om gangen så lenge du ønsker med månedlig betaling. Etter grunnopplæringen kan du si opp medlemskapet når du ønsker ved å sende en epost til oss.

Liker du ikke kurset innen de første 14 dagene og vil avslutte kurset, får du pengene tilbake.

Målgruppe for kurset:
Praktisk spansk for Nybegynnere og for deg som kan litt fra før. Spansk for Nordmenn: Nybegynner Pluss, er ment både for nybegynnere og for deg som kan litt fra før.

Nivå:
• Nybegynner pluss nivå

Bindingstid:
• Minimum bindingstid er 4 måneder

Pris:
990 kr pr måned

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Spansk Online lærte meg og min mann, enkel grunnleggende spansk uten for mye grammatikk men nok for å lage gode setninger i hverdagen. Vi har lært god uttale og oppbygging av setninger. Jeg anbefaler virkelig disse teknikkene og hele kurset.
-Eija og Calle

Spansk for Nordmenn oppfyller alle behovene for et effektivt spanskkurs.
Dette kurset lærte meg alt av spansk dagligtale. Nå klarer jeg meg fint i hverdagen på egen hånd og føler meg inkludert i samfunnet. Det betyr mye for meg. Flott og effektivt kurs!
-Karin

Er skikkelig fornøyd med kurset til Spansk Online selv om jeg var skeptisk og redd for at dette skulle være kun for nybegynnere. Det viste seg at alle kan utnytte sitte potensial med forskjellige nivåer av kurset. Selv om jeg kan godt spansk, lærte jeg over 100 nye setninger og ord, kun under de første seks ukene. Veldig effektivt kurs som jeg anbefaler gjerne.
-Alf