Slik presenterer du stoffet ditt - webinar



Kursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: På bestilling
Varighet: 2 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr webinar om slik presenterer du stoffet ditt. ABC til digitale presentasjoner i koronaens tid, med triksene du vil ha nytte av også når vi kan møtes fysisk. Adrian Lund er blant landets beste til å presentere. Nå gir han sine beste tips.

Litt om webinaret:
Er du leder, lærer eller på andre måter i en stilling som gjør at du må holde foredrag eller undervise? Synes du det er utfordrende å måtte gjøre dette via kamera og skjerm? Ønsker du å lære nyttige tips og triks, som du garantert vil ha bruk for også etter at koronaen har roet seg? Adrian Lund er hardt rammet av Tourettes, men har lært seg å snu negative hendelser i oppvekst til noe sterkt og positivt.

Hvem skulle trodd at Lund ikke bare skulle lære å mestre og utfordre sin tilstand, men i tillegg kjempe seg frem til å bli en av Norges mest populære foredragsholdere? Nå deler han sin kunnskap om det å presentere.

Program:
• Enkel gjennomgang av teknisk utstyr
• Hvorfor du ikke skal undervurdere bakgrunn, lys og ikke minst lyd
• Lær deg de fem-seks viktigste grunnregler for bruk av hjelpemidler som eksempelvis Powerpoint og Prezi
• Hvordan DIN presentasjon blir husket, og hvordan du kan ved å kombinere det du har lært vil bli en langt bedre lærer og foreleser.

Kursholder: Adrian Lund

Adrian Lund er blant landets absolutt mest etterspurte foredragsholdere. Han er også den foredragsholderen som skårer helt i toppskiktet når våre konferansedeltakere skal vurdere ulike innlegg på våre konferanser. Adrian Lund har Tourettes syndrom og ADHD, og det både sees og høres. Lund har imidlertid funnet sin vei til offentligheten, en vei som er til inspirasjon for mange.

Adrian Lund har en personlighet som kommer sterkt til uttrykk på en scene. Med litt bakgrunn fra medier og kommunikasjon, men mest av alt gjennom årelange erfaring som profesjonell foredragsholder ønsker Lund med dette webinaret å avsløre en del av de triksene som du bør ta i bruk for å nå gjennom til de du skal nå, også når du skal foredra via kamera og skjerm.

Priseksempler:
• Internkurs på arbeidsplassen: kr 30.000,-
• Digitale kursoppsett fra studio: fra kr 450.000,- for organisasjoner med inntil 100 deltakere (i tillegg kommer kr 12,- per. streaming-link).
• PS! Kurset vil være tilgjengelig på video i 2 uker etter gjennomføringen for deltakerne i organisasjonen
• Alle priser er eks. mva. og eks. reisekostnader

Målgruppe for kurset:
Bestillingskurs! Dette kurset kan du bestille og tilpasse til egen arbeidsplass