Kurs for revisorer og revisjonsledere



Kursarrangør: Standard.no
Sted: Radisson Blu Park Hotel
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Fornebuveien 80, 1366 Lysaker (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 09.00 - 16.00
Varighet: 3 dager
Pris: 14.900

Kurs for revisorer og revisjonsledere NS-EN ISO 9001 og NS-EN ISO 19011 - med sertifiseringseksamen. Revisjon er et av de viktige verktøyene i enhver systemstandard for å verifisere etterlevelse av systemer og standarder og samtidig avdekke forbedringsområder.

Det er i dag etterspørsel etter revisjonspersonell som kan dokumentere sin kompetanse i henhold til internasjonale sertifiseringsordninger. Standard Online AS tilbyr dette revisorkurset for Quality Auditor (QA) og Quality Lead Auditor (QLA) i samarbeid med Veritech as. Kurset tilfredsstiller EOQ’s krav til QA og QLA.

Kursbeskrivelse
EOQ Revisorkurset er et 40 timers kurs som er godkjent med to e-læringskurs (E-læringskurs i praktisk kvalitetsstyring med NS-EN ISO 9001 og E-læringskurs i systemrevisjon med NS-EN ISO 19011) samt et tre-dagers klasseromskurs. E-læringskursene gjennomføres før tre-dagers klasseromskurset og er inkludert i kursprisen.

Kurset er godkjent som kvalifikasjonsgrunnlag til akkreditert sertifisering som kvalitetsrevisor (Quality Auditor) og revisjonsleder kvalitet (Quality Lead Auditor).

Kurset gir en grundig opplæring i revisjon av styringssystemer med revisjonstrening på aktuelle revisjonscaser.

Mål for kurset
Etter endt kurs skal deltagerne kunne planlegge, gjennomføre og følge opp et revisjonsprogram. Deltagerne skal kunne gjennomføre revisjoner internt i egen bedrift og eksternt hos bedriftens leverandører.
Du får godkjent teoretisk kompetanse som kvalifiserer til akkreditert sertifisering som Quality Auditor (QA) og Quality Lead Auditor (QLA).


Målgruppe for kurset:
Kurset egner seg for deg som ønsker å sertifiseres som Quality Auditor (QA) eller Quality Lead Auditor (QLA) innenfor den internasjonale sertifiseringsordningen EOQ, og for deg som ønsker en grundig opplæring som internrevisor med ansvar for styringssystemer og/eller revisjon innenfor kvalitet, arbeidsmiljø og ytre miljø.

Behov for forkunnskap
Med mindre du velger å sertifisere deg kreves det ingen forkunnskaper til kurset. Før klasseromskurset må du gjennomføre de to obligatoriske e-læringskursene i praktisk kvalitetsstyring med NS-EN ISO 9001 samt e-læringskurs i systemrevisjon med NS-EN ISO 19011. E-læringskursene er identiske med de e-læringskursene som tilbys fra Standard Online AS som enkeltkurs eller forkurs til øvrige kurs innen systemstandarder.

Eksamen/sertifisering:
Kurset avsluttes med en eksamen.

Vis flere tilsvarende kurs: