Gratis prøve av Spansk nybegynner PLUSS



Kursarrangør: Spanskonline
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 14 dager
Pris: Gratis

Vi tilbyr gratis online prøve av spansk språkkurs for nordmenn på nybegynner PLUSS nivå. Du får du full tilgang på samme måten som om du hadde kjøpt kurset men du betaler ingenting før du har prøvd kurset i to uker. Vil du ikke fortsette, er det helt ok og vi er like blide, bare gi beskjed.

Innhold:
Du får du full tilgang på samme måten som om du hadde kjøpt kurset men du betaler ingenting før du har prøvd kurset i to uker. Vil du ikke fortsette, er det helt ok og vi er like blide. Bare gi oss beskjed og du betaler ingenting.

La deg ikke skremme av at du må oppgi kortinformasjon! Vi måtte velge om vi skulle gjøre det mest mulig lettvint for den som velger å avbestille kurset eller for den som ønsker å fortsette på kurset. Da valgte vi naturligvis å gjøre det lettest mulig for de som ønsker å fortsette med oss.

Hvis du ikke ønsker å fortsette, kan avbestille selv via en link i eposten når som helt i løpet av to første ukene, eller du kan sende epost til oss og vi slår av kurset ditt. Du vil ikke bli belastet for kurset hvis du ikke ønsker å fortsette.

• Du får en modul med flere leksjoner pr uke.
• Effektiv og morsom læring. Du slipper å pugge meningsløse ord men får videoer er med fulle setninger med både spørsmål og svar.
• Du kan repetere så mange ganger du ønsker
• Du kan laste ned et hjelpeark av teksten på videoen på spansk og på norsk for alle leksjonene
• Du får oppgaver for hver leksjon som hjelper deg å lære språket lettere.
• Du kan melde deg inn i kursgruppen på Facebook for å få hjelp hvis du står fast. Caroline «bor» i gruppen vår og svarer deg veldig raskt.

Du kan teste alt så mye du lyster i disse ukene, HELT GRATIS. Du kan repetere alt så mange ganger du vil og uavhengig om du er hjemme, på jobben, hytta eller på reise. Hvis du ønsker å avslutte etter testkurset, gir du bare beskjed før testperioden på 14 dager er over.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Spansk Online lærte meg og min mann, enkel grunnleggende spansk uten for mye grammatikk men nok for å lage gode setninger i hverdagen. Vi har lært god uttale og oppbygging av setninger. Jeg anbefaler virkelig disse teknikkene og hele kurset.
-Eija og Calle

Spansk for Nordmenn oppfyller alle behovene for et effektivt spanskkurs.
Dette kurset lærte meg alt av spansk dagligtale. Nå klarer jeg meg fint i hverdagen på egen hånd og føler meg inkludert i samfunnet. Det betyr mye for meg. Flott og effektivt kurs!
-Karin

Er skikkelig fornøyd med kurset til Spansk Online selv om jeg var skeptisk og redd for at dette skulle være kun for nybegynnere. Det viste seg at alle kan utnytte sitte potensial med forskjellige nivåer av kurset. Selv om jeg kan godt spansk, lærte jeg over 100 nye setninger og ord, kun under de første seks ukene. Veldig effektivt kurs som jeg anbefaler gjerne.
-Alf