Her finner du alt fra tradisjonelle håndverksfag som snekker, maler og rørlegger til andre mesterfag som anleggsgartner, baker eller frisør.Ønsker du å starte for deg selv eller få en ledende stilling i bedriften du jobber i? Da kan et mesterbrev være løsningen. Mestertittelen og merket signaliserer seriøsitet, pålitelighet og kvalitet. For å få innvilget mesterbrev kreves derfor både solid utdanning og praksis i faget.
Koordinatorskolen ble etablert i 2013 for å bidra til at markedet skulle få tilgang til kompetente koordinatorer innen sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA). Kurset er et samarbeid mellom Norges bygg- og eiendomsforening, Quality Norway og Tekna.
Vi tibyr koppdateringskurs for SHA-koordinatorer som nettkurs. Har du tidligere deltatt på koordinatorskolen og/eller trenger en oppdatering? Da er dette kurs for deg!
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i stillasmontør som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr nettstudiet fagbrev elektriker for praksiskandidater. Jobber du innen elektro eller industri og teknologi og ønsker formell kompetanse som elektriker? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr nettstudiet Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater. Jobber du innen elektro eller industri og teknologi og ønsker formell kompetanse som kulde- og varmepumpetekniker? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr nettstudiet Fagbrev renholdsoperatør for praksiskandidater. Jobber du innen renhold og ønsker formell kompetanse som renholdsoperatør? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr fagbrev som ernæringskokk på videregående nivå som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg den nødvendige teoretiske forberedelsen til tverrfaglig eksamen i faget samt fag og svenneprøven som ernæringskokk.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon på videregående nivå som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg den nødvendige teoretiske forberedelsen til tverrfaglig eksamen i faget samt fag og svenneprøven i industriell matproduksjon.
Vi tilbyr fagbrev som murer på videregående nivå som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg den nødvendige teoretiske forberedelsen til tverrfaglig eksamen i faget samt fag og svenneprøven som murer.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør på videregående nivå som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg den nødvendige teoretiske forberedelsen til tverrfaglig eksamen i faget samt fag og svenneprøven som renholdsoperatør.
Vi tilbyr fagbrev som tømrer på videregående nivå som virtuelt klasserom. Dette kurset gir deg den nødvendige teoretiske forberedelsen til tverrfaglig eksamen i faget samt fag og svenneprøven som tømrer.
Sandstøp er en intuitiv og morsom støpeprosess hvor det er kort vei fra idé til ferdig produkt. Du lærer å jobbe frem prototyper i voks og Fimo, hvordan man pakker og støper en bolt, et preg, en kvist og en ringskinne.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis. 2 dager kurs for 0-5 mtr. høyde og 4 dager for 0-9 mtr. høyde til øverste gulv. Spirstillas, Rammestillas (fasade) og Rullestillas
Vi tilbyr kurs om fuktmekanikk og fuktkontroll for bedrifter. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr e-læringskurs om fuktmekanikk og fuktkontroll. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr e-læringskurs om hvordan treffe bedre på kalkylene. Har du kontroll på grunnlaget du legger inn i kalkylene? Kurset tar for seg noen grunnleggende forhold som er viktige når du skal kalkulere et byggeprosjekt.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som e-læring. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillaskurs del 1 (stillas opptil 9 meter) som e-læring. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring.
Dette er arbeidsgiverens ansvar i henhold til “Forskrift om utførelse av arbeid” nr. 1357 § 10-1, som stiller krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.
Kurset tar for seg ulike aspekter ved arbeidsvarsling og dekker viktige prinsipper, regler og prosedyrer som må følges for å sikre trygg og effektiv arbeidsplass.
Arbeidsvarsling 2-kurset tar for seg avanserte temaer og problemstillinger innen arbeidsvarsling.
Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.
Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.
ISO 14001 Lead Implementer PECB ISO 14001 Lead Implementer-opplæringskurset hjelper deg med å utvikle den nødvendige kompetansen for å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre et miljøstyringssystem (EMS)
Hvorfor bør du delta? ISO 31000-kurset i risikostyring hjelper deltakerne med å tilegne seg nødvendig kunnskap og evne til å integrere retningslinjene for risikostyring i ISO 31000 i en organisasjon.
Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.