Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Vi tilbyr 4-retters matkurs på Gladkjøkkenet i Hunsfos for bedrifter, med kyndig veiledning av våre kokker og servitører. Finnes det noe hyggeligere enn å lage mat sammen? Inviter med deg kollegaer, venner eller planlegg bursdagsfeiring i vårt kjøkken.
Vi tilbyr 4-retters matkurs på Gladkjøkkenet i Hunsfos for større grupper, med kyndig veiledning av våre kokker og servitører. Finnes det noe hyggeligere enn å lage mat sammen? Inviter med deg kollegaer, venner eller planlegg bursdagsfeiring i vårt kjøkken.
Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.
Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.
Vi tilbyr nettbasert sykurs om flatbrød med Margit Dale. Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen. I dette kurset tar vi deg gjennom de ulike stegene som trengs for å lage det perfekte flatbrødet.
Vi tilbyr nettbasert kurs hvor du lærer å dekorere fine kaker. Enten du vil lære å pynte gullrotkake, pynte sjokoladekake, eller det som er din favorittkake, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.
Vi tilbyr nettbasert sykurs om lefsebaking med Margit Dale. Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!
Vi tilbyr nettbasert sykurs om melkeprodukter med Margit Dale. I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal. Kurset er helt nettbasert, så du kan ta det når du ønsker.
Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.
Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi har et bredt mat- og drikketilbud, hyggelig atmosfære og en gjeng kokker som står klare for å gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Ønsker du en møtepakke kombinert med lunsjkurs? Ta kontakt så skreddersyr vi det som vil passer dere.
På utkikk etter enmøtepakke med lunsj for ditt neste selskap? Legg ditt neste møte og selskap til oss. Vi har et bredt mat- og drikketilbud, hyggelig atmosfære og en gjeng kokker som står klare for å gi deg en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.
Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.
Dette nettkurset er en effektiv kostholdsplan som hjelper deg å komme i ditt livs beste form med plantebasert mat. Du får daglig inspirasjon til å bytte ut faste matvaner med nye plantebaserte ingredienser - samtidig vil du merke at maten du spiser påvirker helsen.