Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr ranskurs for bedrifter. Alle steder som har kontantomsetning og verdier: - restaurant og hoteller - butikker - utelivsbransjen - kjøpesenter - idrettsarrangementer - konserter - messer - festivaler - kulturhus - offentlig transport - taxiselskaper.
Vi tilbyr 40 timer ordensvaktkurs. SOS Security Academy AS har vært, og er godkjent av Politiet til å gjennomføre ordensvaktkurs siden 2001, og har siden utdannet mange tusen ordensvakter over hele Norge til denne spesialtjenesten.
Vi tilbyr Webinar – Ergonomi for deg i bygg og anleggsbransjen. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet.
Vi tilbyr Webinar – Ergonomi for frisører. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet.
Vi tilbyr Webinar – ergonomi for renholdere. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.
Vi tilbyr Webinar – ergonomi på hjemmekontor. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.
Vi tilbyr Webinar – ergonomi på kontorarbeidsplassen. Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Kunnskap om hvordan vi organiserer og tilrettelegger arbeidsdagen vår er medvirkende til å forebygge plager og sykefravær.
Vi tilbyr Webinare – Sko deg! Mange ansatte som står eller går mye i løpet av arbeidsdagen kan oppleve plager med føttene. Mange har sikkert fått velmenende råd om hvilke sko eller såler man bør ha. For noen hjelper dette, mens for andre blir det ikke bedre.
Næringsmiddelhygiene er avgjørende når du skal vurdere et kjøkken. Med eSmileys nettkurs blir du oppdatert på alt fra lovgivning til beste praksis. Du kan ta kursene våre på din egen datamaskin, og du bestemmer selv når og hvor.
Dette er arbeidsgiverens ansvar i henhold til “Forskrift om utførelse av arbeid” nr. 1357 § 10-1, som stiller krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.
Kurset tar for seg ulike aspekter ved arbeidsvarsling og dekker viktige prinsipper, regler og prosedyrer som må følges for å sikre trygg og effektiv arbeidsplass.
Arbeidsvarsling 2-kurset tar for seg avanserte temaer og problemstillinger innen arbeidsvarsling.
Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.
Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.
ISO 14001 Lead Implementer PECB ISO 14001 Lead Implementer-opplæringskurset hjelper deg med å utvikle den nødvendige kompetansen for å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre et miljøstyringssystem (EMS)
Hvorfor bør du delta? ISO 31000-kurset i risikostyring hjelper deltakerne med å tilegne seg nødvendig kunnskap og evne til å integrere retningslinjene for risikostyring i ISO 31000 i en organisasjon.
Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.
Vi tilbyr HACCP-kurs som nettkurs på Teams. Kurset gir en innføring i HACCP-prinsippene med praktiske og relevante eksempler. Deltakerne får et godt grunnlag for å innføre, vedlikeholde og revidere HACCP-systemer.
Vi tilbyr hygienekurs som nettkurs på Teams. Hygienekurset gir deltakerne kunnskap om risiko og spredning og konsekvenser ved utrygg mat. Kurset skal bidra til en positiv holdning til mattrygghet.
Vi tilbyr spesialtilpassede kurs for VIS-kunder som nettkurs på Teams. For VIS-kunder vil kursene bruke VIS som eksempel der det er relevant. Dette gjelder blant annet innføring i ulike standarder, hvor det vil bli illustrert hvordan VIS ivaretar ulike krav.
Vi tilbyr basiskurs - skole, barnevern, bolig og psykiatri for bedrifter. Basiskurs har som målsetting å gi deltakerne grunnleggende kompetanse og mestring i håndtering av utfordrende atferd.
Vi tilbyr sikkerhetskurs for bedrifter. Målsettingen er å formidle kunnskap som skal bidra til økt sikkerhet for ansatte som opplever trusler, vold og utfordrende atferd i arbeidslivet. Kurset har hovedfokus på forebyggende kunnskap og enkel beskyttelse mot vold.
Vi tilbyr kurs om vold og trusler på arbeidsplassen for bedrifter. Målsettingen med kurset er å bevisstgjøre deltakerne på erfarigsbasert kunnskap knyttet til organisering, kvalitetssikring og kompetanseutvikling, relatert til vold og trusler på arbeidsplassen.
Vi tilbyr juss og etikk for coacher. Vet du hvilke lover og regler som gjelder for deg som jobber som coach? Og om du kjenner til dem - vet du hva som kreves av deg i praksis?
Vi tilbyr kurs i grunnleggende hygienisk design. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler. Mange misforstår de forskjellige godkjenningene som for eksempel NSF-H1 og benytter fett og oljer feil.