Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr weekendkurs for konserter og festivaler sammen med Professor Chris Kemp fra Mind Over Matter Consultancy Ltd. Chris Kemp er en ekspert innen arrangementssikkerhet, og var sterkt involvert i gjennomføringen av sikkerhetsopplegget under OL i London.
Vi tilbyr kasselederkurs. Underslag, uregelmessigheter og ansatte som gjør feil i kassa, kan koste bedriften store summer. Skan-kontroll tilbyr kasserevisjon som hjelper deg med å avdekke eventuelle avvik!
Er dine ansatte ofte i situasjoner hvor det må sette grenser for mennesker de er i kontakt med på jobb? Vårt kurs tar for seg hvor dine ansatte skal forholde seg i vanskelige situasjoner hvordan de selv kan påvirke utfallet av en potensielt vanskelig situasjon.
Vi tilbyr kurs i lukkede betalingssystemer. Underslag, uregelmessigheter og ansatte som gjør feil i kassa, kan koste bedriften store summer. Skan-kontroll tilbyr kasserevisjon som hjelper deg med å avdekke eventuelle avvik!
Vi tilbyr ranskurs med eller uten øvelse. Målsetning for kurset er at ansatte ved private og offentlige virksomheter skal kjenne til hvordan rans- og trusselsituasjoner skal forebygges, samt håndteres under og etter situasjonen oppstår.
Vi tilbyr sikkerhetskurs. Kurset har til hensikt å lære opp ansatte i detaljvarehandel til å identifisere situasjoner hvor "skimming", underslag/internt tyveri, bedrageri, id-tyveri, tyveri, rekognosering til innbrudd og andre vinningskriminelle forhold.
Vi tilbyr svinnkurs. Svinn, økonomisk kriminalitet og svikt i interne rutiner kan koste deg dyrt. Sikkerhetsrådgiverne i Skan-kontroll hjelper deg med å avdekke og følge opp avvik, og bistår deg så du kan få svinnet under kontroll.
Vi tilbyr svinnkurs for viderekomne/ledere. Svinn, økonomisk kriminalitet og svikt i interne rutiner kan koste deg dyrt. Sikkerhetsrådgiverne i Skan-kontroll hjelper deg med å avdekke og følge opp avvik, og bistår deg så du kan få svinnet under kontroll.
Vi tilbyr kurs i ISO 22000 / FSSC 22000. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.
Vi tilbyr tyveriforebyggende kurs. Kurset har som mål å gi de ansatte riktige ferdigheter til å forebygge tyveri i egen butikk.
Er du og dine ansatte trygge på IK-Mat-systemet? - MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.
Vi tilbyr kurs i Matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer. Synes du matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer er innviklet? På dette kurset får du en god oversikt!
Vi tilbyr kurs i grunnleggende hygienisk design. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler. Mange misforstår de forskjellige godkjenningene som for eksempel NSF-H1 og benytter fett og oljer feil.