Kurs i olje- og akrylmaling i Akershus

Her finner du olje og akrylmalingskurs over hele landet. Akrylmaling er en vannbasert maling og det mediet som benyttes av flest kunstnere i dag. Oljemaling lages ved at fargestoffer blandes med herdende olje. Forskjellige typer oljemaling kan brukes både som kunstnermaling, husmaling og i industrien. Men de fleste kursene man kan ta innenfor disse forskjellige malingstypene dreier om billedkunst. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne et kurs i ditt nærområde.

Art & drink

Vi inviterer til to torsdager på Sjøholmen med maling og noe godt i glasset. En kunstner vil veilede deg gjennom to timer, mens du koser deg med noe godt og drikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 kvelder 400 kr

Drop-In på Helene Knoops atelier

Vi tilbyr drop-In på Helene Knoops atelier. Jeg åpner opp mitt nye atelier for å dele mine erfaringer og kunnskap med deg. Dette kaller jeg drop In hvilket betyr at du kan velge i kurskvelder som passer deg og ditt interesseområde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10.08.2022 (+1) 1 kveld10.08.2022 (+1) Fra 400 kr

Finn din kunstneriske vei

Vi tilbyr kurs i intuitiv maling og ulike teknikker for overflater. Vi lærer litt om komposisjon, farger og overflater. Vi skal også gi dere et introduksjon til en mer moderne form for kunst. Her skal vi jobbe med collage og stensiler for et mer Street-art uttrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 kvelder 2.600 kr

Malekurs med Helene Knoop - Landskap

Vi tilbyr malekurs med Helene Knoop - Landskap.I to dager arrangerer jeg en workshop med fokus på landskap som finner sted i mitt atelier på vakre Sjøholme. Teknikk: Olje på lerret/plate

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 3.600 kr

Malekurs med Helene Knoop - Portrett

Vi tilbyr malekurs med Helene Knoop - Selvportrett. I to dager arrangerer jeg en workshop med fokus på portrett som finner sted i mitt atelier på vakre Sjøholmen. Teknikk: Olje på lerret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 3.600 kr

Malekurs med Helene Knoop - Selvportrett

Vi tilbyr malekurs med Helene Knoop - Selvportrett. I to dager arrangerer jeg en workshop med fokus på selvportrett som finner sted i mitt atelier på vakre Sjøholmen. Teknikk: Olje på lerret.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 3.600 kr

Abstrakt kurs - pouring medium

Dette er en utrolig morsom dag hvor du kan kose dig med malingen din og slå hjernen helt fra! Dette er kurset for dig der har lyst å kose dig hjemme med å maling uten å skulle tenke og planlægge så mye. Kurset er for alle som har lyst til å lære og male.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 1 dag 950 kr

Materialekurs i maleri

Vårens materialekurs i maleri, lav et hus med 3 penselsstrøg, et landskab med en kjøkkensvamt. Blev kjent med forte strøg og flotte valører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 2 kvelder 1.250 kr

Tilbakemelding på billederne dine

Giv dine billeder et løft og få forståelse for hva som skal til for at du ikke går i stå med billederne dine. 2 timers tilbakemelding i gruppe, her tager vi om hvad du kan gjøre for å gjøre billedet færdigt, mere spennende, løfte kompositionen etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frogn / Drøbak Frogn / Drøbak 2 timer 450 kr

Malekurs med René Bjerke

Redd for å male fordi du tror at du ikke kan tegne? Eller en dreven amatørmaler som trenger inspirasjon, da er dette kurset for deg. Vi skal male mange motiver i løpet av helgen. Fra fredag til søndag maler vi i 18 timer, med mange små og store deilige pauser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 09.09.2022 1 helg09.09.2022 3.500 kr
Aurskog-Høland Aurskog-Høland 1 helg 3.500 kr
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 3.500 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg 3.500 kr
Ski Ski 1 helg 3.500 kr

Malekurs med René Bjerke - Akt

Denne helgen skal dere lære å tegne opp og å male AKT. Å male et menneske uten klær har opp igjennom kunsthistorien vært en av grunnpilarene i alle maleres læringsprosess. - Man maler ikke med hendene, men med øynene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 02.12.2022 1 helg02.12.2022 4.000 kr

Daily painting med Henriette Sonne

Vi tilbyr kurset Daily painting. Her skal du lære hvordan man velger motiv, gjør smarte og harmoniske fargevalg, på hvilken måte man kan bygge opp et bilde og hvordan du fanger motivet på lerretet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 1 helg 2.700 kr

Grunnleggende oljemalekurs med Gro Anita Tveit

Vi tilbyr grunnleggende oljemalingskurs med Gro Anita Tveit. Gro Anita er en allsidig kunstner og holder kurs for nybegynnere innenfor flere kunstarter. Dette er kurs nummer 3 av 3 i rekken nybegynnerkurs hun skal holde i høst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 01.10.2022 1 helg01.10.2022 1.290 kr

Helgekurs i akvarell med Marius Moe

Vi tilbyr helgekurs i akvarell med Marius Moe. Marius Moe er en utdannet kunstner innenfor flere medier, og skal nå holde et kurs i akvarell: primært landskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 27.08.2022 1 helg27.08.2022 2.700 kr

Kurs i grunnleggende akryl med Anca

Lyst til å lære grunnleggende akryl? Det aller vanskeligste når man skal begynne og male med akryl, er kanskje å vite hvor og hvordan man skal begynne, siden det er så mange muligheter både når det gjelder utstyr, type akrylmaling og ikke minst farger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 2 ganger 1.700 kr

Kurs i oljemaling, landskap med Marius Moe

Vi tilbyr kurs i oljemaling, landskap med Marius Moe. Dette helgekurset egner seg for alle som har lyst til å lære seg oljemaleri eller som allerede har malt med olje i flere år. Marius Moe gir innføring i billedteori, materiallære og maleteknikker i olje for alle nivåer parallelt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 1 helg 2.700 kr

Lær å bruke palettkniv

Vil tilbyr kurset: Lær å bruke palettkniv. Er du en av dem som tror at du ikke kan male? At du ikke har den kreativiteten som trengs for å skape et interessant og flott kunstverk som kan henge på veggen hjemme i din egen stue? Da har du ikke prøvd palettkniv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 3 timer 550 kr

Nybegynner portrettkurs i sort-hvit oljemaling, med Anne-Cathrine

Vi tilbyr nybegynner kurs i portrettmaling i sort-hvit oljemaling, med Anne-Cathrine. Nybegynnerkurs i portrett oljemaling der dere begynner helt fra bunnen av og starter med rutemønster og opptegning av motivet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 4 kvelder 2.800 kr

Tekstur-kurs med Anne-Cathrine i GalleriAnca

Å lage eller male med tekstur, gir maleriet et spennende uttrykk. Når du lærer deg forskjellige teknikker, står du enda friere (både teknisk og kreativt) når du skal bestemme deg for hva du vil skape og hvordan du vil gjøre ditt maleri.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ås Ås 2 gang 1.700 kr

Intuitiv & Spontan Abstrakt Malekurs

Malekurset Intuitiv & Spontan er et spennende kurs i abstrakt maling. Jeg viser deg deg hvordan du skaper spontan, intuitiv og abstrakte malerier som er helt fri for pefeksjonisme. Passer enten du er nybegynner, ønsker inspirasjon eller har et ønske om å lære nye teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestby Vestby 1 helg 2600 kr

Tegne og malekurs for pensjonister (60+)

Vi tilbyr tegne og malekurs for pensjonister. Vi jobber med komposisjon, skygge, perspektiv, abstrakt, figurative, stilleben, fargelære og collage. Vi eksperimenterer, lærer teknikker og triks, og det er mye rom for felles og individuell undring og refleksjon rundt både prosesser og resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 07.09.2022 (+1) 9 uker07.09.2022 (+1) 2.780 kr
Bærum / Sandvika 16.11.2022 9 uker 16.11.2022 2.780 kr

Tegne og malekurs for ungdom & voksne

Vi tilbyr tegne og malekurs for ungdom & voksne. Du lærer komposisjon, skygge, perspektiv, abstrakt, figurative, stilleben, fargelære og collage. Vi eksperimenterer, lærer teknikker og triks, og det er mye rom for felles og individuell undring og refleksjon rundt både prosesser og resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 07.09.2022 (+2) 9 uker07.09.2022 (+2) 2.780 kr

Akryl malekurs hjemme hos deg!

Jeg tilbyr malekurs med akryl. På dette kurset vil du lære om de grunnleggende teknikkene og generell faglærer i maling. Her får du lære om komposisjon, bevegelse og perspektiv samt forskjellige teknikker som hjelper deg å få dine tanker ned på lerretet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 helg Fra 700 pr pers kr

En male helg med Geir Yttervik

Vi tilbyr en male helg med Geir Yttervik. Forskjellige maleteknikker i akryl, og ulike tilnærmelser til maleriet. Ikke medlem i Bærum malerklubb enda? Dette kurset kan du delta på uten å være medlem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 1.300 kr

Fotomaleri med Hanne Thomassen

Vi tilbyr helgekurs med Hanne Thomassen. Synes du det er gøy a° fotografere, men vanskelig a° vite hva som er de gode bildene og hvordan du skal ta dem? Vil du vite mer om hvordan du kan bruke foto til a° finne din kunstneriske stemme og lære hvordan du kan kombinere fotografi med akrylmaling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 2.200 kr

Korrektur med Cecilie Broch Knudsen

Vi tilbyr Korrektur med Cecilie Broch Knudsen. Alle kan ta med to bilder hver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 timer Gratis for medlemmer kr

Malekurs med Cecilie Broch Knudsen

Vi tilbyr 10 ukers formiddagsmalekurs med Cecilie Broch Knudsen. Ta kontakt for mer informasjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 10 dager 2.700 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>