Linda Tveter

Jeg elsker å male. Det er min lidenskap. Jeg leker med ulike tema og uttrykk og ønsker å formidle stemninger i maleriene mine - samt et budskap. Jeg hadde aldri drømt om å ha egen utstilling, men gjett om det har vært strålende å få mulighet til å ha to separatutstillinger ved galleri Albin Art i Oslo. I tillegg har jeg deltatt på flere utstillinger i regi av kunstforeninger og Lions kunstutstilling i Østfold, og har dessuten stilt ut malerier i møbelforretninger, på caféer, restaurant og i blomsterforretning. Jeg har også fått flere invitasjoner fra gallerier i utlandet. Maleeventyret mitt startet da jeg bare storkoste meg UTEN å tenke på at det jeg malte, skulle bli til kunst. Så har det blitt flere utstillinger, og mange har fått gleden av å ha min kunst på veggen - hjemme eller på hytta.


Gratiskurs: Lær å male abstrakte malerier med akryl - Online

Jeg tilbyr et mini malekurs på nett. Lær hvordan du kan male fine abstrakte akrylmalerier - selv om du aldri har tatt i malesaker før! Jeg tar deg med bak kulissene og viser deg enkle, gammeldagse og morsomme maleteknikker som du får glede av.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 deler Gratis kr  

Mal deg glad - Nettkurs

Jeg tilbyr nettkurset mal dag glad. 8 ukers nettkurs tettpakket med læringsvideoer og oppgaver som bringer deg fra en amatørmaler til en dyktig hobbymaler, slik at du kan leve ut drømmen din. Dette kurset gir en grundig innføring i abstrakte malerier med akryl.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker - tilgang i 12 månder Fra 4.997 kr