Gratiskurs: Lær å male abstrakte malerier med akryl - OnlineKursarrangør: Linda Tveter
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når det passer deg
Varighet: 3 deler
Pris: Gratis

Jeg tilbyr et mini malekurs på nett. Lær hvordan du kan male fine abstrakte akrylmalerier - selv om du aldri har tatt i malesaker før! Jeg tar deg med bak kulissene og viser deg enkle, gammeldagse og morsomme maleteknikker som du får glede av.

Lær å male lekker kunst med ditt eget særpreg!
• Du får en oversikt over utstyret du trenger for å lykkes
• Du får tilsendt 3 deler på mail
• Du betaler ingenting!
Maleeventyret mitt startet da jeg bare storkoste meg UTEN å tenke på at det jeg malte, skulle bli til kunst. Så har det blitt flere utstillinger og mange har fått gleden av å ha min kunst på veggen - hjemme eller på hytta.

Om kursholder:
Linda Tveter driver Lindas malestudio og har nylig fått høre at hun bare må sette seg i sving og lære bort sine kunnskaper om- og sine ferdigheter innen abstrakte akrylmalerier. De siste årene har hun hatt flere utstillinger, både alene og sammen med andre kunstnere hos noen kunstforeninger. Nå ønsker hun å dele av sine erfaringer og gi deg mot til å begynne å male, slik at også DU kan kjenne på gleden ved å være intuitiv, skapende, lekende, samt preget av både humor og alvor i maleprosessen din. Hopp i det, da vel. Blir du med?

Dette sier kursdeltakere:
“Dette har vært en veldig positiv reise, og den skal helt sikkert fortsette for mitt vedkommende. Jeg har alltid hatt en drøm om å male, men det passet aldri inn i en travel hverdag. Det satt langt inne å melde meg på dette kurset. Men en dag våknet jeg og tenkte at blir det ikke nå, blir det antakelig aldri. Jeg har ikke angret et sekund. Takk til Linda og til de andre støttespillerne!”
- Ragnhild Sollie

“Takker Linda for utrolig god læring, hyggelig varm stemme, gode råd på veien og hun har gjort at jeg aldri har følt meg ubrukelig eller som en amatør. Det har hjulpet veldig på malelysten og motivasjonen i min hverdag i hvert fall. Anbefaler å melde seg på dette kurset, lærer masse og det er mange fordeler. Jeg angrer ikke et sekund.”
- Rita Fernández

“Det poppet jo opp så mange som ønsket å lære bort sine malekunster. Jeg valgte deg fordi du var så tydelig!! Dyktig, ydmyk og formidlende. Kurset har liksom vært min mentor og jeg har hatt lerret, maling, gummisparkel og svamp helt langt inn i sjela. Tusen takk til deg Linda for et fantastisk flott kurs. Jeg har lært så utrolig mye.”
- Ginnie Western