Akrylmaling: Mal de friske og ville prestekragene - nettkursKursarrangør: Artskill AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 1 time
Pris: 399

Vi tilbyr nettkurs i akrylmaling blomst: mal de friske og ville prestekragene. Du vil lære om hva du trenger av utstyr, om hvordan du bruker utstyret, hvordan du blander fargene og hvordan du setter opp dette maleriet. Du får instruksjon i videoer, trinn for trinn.

Innhold:
Det skal være lett å følge med og du kan ta kontakt med kursholderen i etterkant om du ønsker veiledning. Kurset er populært, mange nybegynnere er blitt overasket over egne evner og glade for de har tatt kurset. Spesielt mange gode tilbakemeldinger er det på tegnevideoen, hvor du får en opplæring i ulike måter å gi prestekragene liv i et bilde.

Etter kurset sitter du med nye erfaringer du kan benytte i andre blomster-bilder. Pass på at du maler motivet flere ganger, da lærer du mest. Husk du kan øve på de samme teknikkene, men bare endre litt på fargene, og vips så har du et nytt vakkert maleri!

Kursholder: Lilja Kristjánsdóttir
Lilja har malt bilder i 30 år og elsker å utforske i faget. Hun maler mange forskjellige motiver og benytter ulike teknikker. Til daglig jobber hun som kunstlærer i ungdomsskolen og har både lærerutdanning og kunstutdanning. De siste 10 årene har hun holdt kveldskurs for voksne i eget atelier i Trondheim, samt laget mange populære nettkurs. I Galleriet i Trondheim setter hun opp egne utstillinger og andres, ofte inviterer hun kunstnere med, det er populært og skaper mer liv når de er flere som stiller ut sammen.

Lilja vant vin etiketten på kunst vinene Ars Vitis i 2016, og fikk sin akvarell og hennes navn på alle flaskene i Europa og Canada i et år. De neste årene har hun holdt akvarellkurs for Ars Vitis.

Det siste året har hun kastet seg ut i billedkunst utdanningen i Oslo. Her får hun et nytt dypdykk i egne uttrykk og egne budskap i bildene. Det hun uttrykker med sin kunst er ro. Ro en føler på når en går en tur, når en ser på vannets bevegelse og hører bladenes rasling. Hun ser hun ofte havner tilbake til havet, til bølgeskvulp og refleksjonene der. Hennes far er fra Isafjördur på Island, der har hun fått dyrket sin hengivenhet for den voldsomme naturen, med Islandsk skarpe fjell og sterke vinder i nakne fjorder.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle som ønsker å prøve seg med pensel og lerret og som ønsker å starte med et helt konkret prosjekt.

Materiell inkludert:
• Ni episoder med video hvor maleriet bygges opp skritt for skritt. En av episodene er også et gøy lite tegnekurs.
• En bonusvideo om hvordan du behandler akrylmalingen mest mulig miljøvennlig.

Forhåndskrav / Utstyr:
• Ingen forhåndskunnskaper nødvendig.

Dette trenger du:
• Pensler, to ulike størrelsen en liten og en stor.
• Et lerret, du kan selv velge størrelse (anbefaler 40x40cm, eller tilsvarende størrelse til nybegynnere).
• Du trenger også akrylmaling, pappfat å blande på, en spatel, modeling paste eller sparkel, tørkepapir og notis-saker.
• Noter litt underveis, da er det lettere neste gang du maler.
• Pass på at du selv tegner med når du ser på tegnevideoen.