Finn din kunstneriske stemme digitalt (helg)Kursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Undervisning i TEAMS Fredag: kl18-21 Lørdag og søndag: kl10:30-17:00
Varighet: 1 helg
Pris: 2.750

Vi tilbyr malekurs om finn din kunstneriske stemme over 1 helg. Kurset fungerer som et utgangspunkt for en kunstnerisk utvikling, enten du er nybegynner, har malt litt eller mye, men aldri helt fått tak i hvem du er i forhold til dette, eller du har vokst fra det utgangspunktet du engang hadde.

Innhold:
Kurset fungerer som et utgangspunkt for en kunstnerisk utvikling, enten du er nybegynner, har malt litt eller mye, men aldri helt fått tak i hvem du er i forhold til dette, eller du har vokst fra det utgangspunktet du engang hadde. Kurset har vært en del av skolens faste kurs i mer enn 20 år og danner et viktig fundament for at elevene finner sitt personlige uttrykk i kunsten.

På kurset ledes du gjennom en prosess, fra intuitivt arbeid i linje, stoff og form, til billedprosesser der det som vokser i deg settes i bevegelse og utvikling. Dette er en fascinerende reise der din indre og ytre virkelighet møtes, der refleksjon og samtaler åpner opp for større forståelse for det fundamentet som ligger til grunn for alt skapende arbeid.


Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle og krever ingen forkunnskaper. Det kan tas før man starter kursrekken Kreativt Maleri, men det er også et fantastisk kurs å ta før du starter på Veiledningsgruppen. Da vil du danne et flott utgangspunkt for en faglig og personlig kunstutvikling. Uansett hvor du er i din kunstneriske prosess er dette kurset som gir deg mer selvinnsikt, ny energi og inspirasjon for videre kunstarbeid.

Digitalkurs kan være en flott løsning for deg som har litt reisevei eller som av andre årsaker ikke kan komme på kurs på skolen hos oss. Som fjernundervisningselev møter du på nett til oppsatt undervisningstid, jobber med oppgaver og deltar i undervisningen via skjerm hjemmefra. Du trenger ikke eget atelier for å kunne ta digitalkurset, men et godt arbeidsbord, eller et staffeli og tilgang til en PC eller en mac og tilstrekkelig PC/mac ferdigheter til å gjennomføre kurset digitalt.