Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Gjærbakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg Fra 1.080 kr

Julebakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 kveld Fra 550 kr

Takkebakst

På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 kvelder Fra 1.050 kr

Tapas

Vi lager tapas. Her lager vi tapas 3 kvelder. Du vil få kyndig veiledning i kunsten å lage fristende fingermat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 3 kvelder Fra 810 kr

Matkurs - Show & tell - bedrifter eller større grupper

For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1,700 kr

Sjømat-kveld

Vi fokus på SJØMAT, og er med på “sjømatfestivalen”, vi lagt opp til en eksklusiv sjømat-kveld i Kjøkkenet i Veita.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 1,700 kr

Temakurs - Kjøtt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 21.05.2024 (+2) 1 dag21.05.2024 (+2) 1.700 kr

Temakurs - Matsopp

Vi i kjører spesialmatkurs med tema MATSOPP i samarbeid med Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri. Jim holder kurs i all den spennende matsoppene vi har i de trønderske skogene. Her vil du lære de relevante kjennetegnene og litt historie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Saus

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 10.09.2024 (+1) 1 dag10.09.2024 (+1) 1.700 kr

Temakurs - sjømat

Vi tilbyr temakurs - sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14.05.2024 (+3) 1 dag14.05.2024 (+3) 1.600 kr

Temakurs - Vilt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Aqua Inspektør - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 05.11.2024 2 dager05.11.2024 10.950 kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.08.2024 2 dager20.08.2024 fra 10.200 kr

GlobalG.A.P CoC og ASC CoC - nettkurs

Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.09.2024 1 dag24.09.2024 5.500 kr

Bestillingskurs - Melkesyregjærede grønnsaker

Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smedstad Oslo, Smedstad

Bestillingskurs fermentering - for grupper, lag, foreninger m.m.

Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger m.m. Ta kontakt om du er interessert i kurs andre tider og steder. Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger mm og online.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smedstad Oslo, Smedstad Fra 1600 kr

Bestillingskurs/foredrag "Sortelistet villmat"

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smedstad Oslo, Smedstad 600 kr

Mat av ville vekster - privet / grupper

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Avtales kr

Matlagingskurs på hjemmebane

Vi tilbyr matlagingskurs på hjemmebane. Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, og Omegn Oslo, og Omegn Fra 7000 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Vin og dessert kurs

Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 450 pr person kr

Vin og dessert kurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Vin og matkurs

Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 - 3 timer 1.300 pr pers kr

Vin og matkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 3 timer Avtales kr

Vin og ost

Vi tilbyr kurs om vin og ost. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner fra 300 pr pers kr

Vin og ost - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Vinkurs: Vin og Tapas

Vi tilbyr kurs i vin og tapas. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 350 pr person kr

Vinkurs: Vin og Tapas - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Flatbrød med Margit Dale

Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Kakekurs: Lær å dekorere fine kaker

Enten du vil lære å pynte gulrotkake, pynte sjokoladekake, eller andre favoritter, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 299 kr

Lefsebaking med Margit Dale

Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Melkeprodukter med Margit Dale

I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Soppkurs for begynnere

Vi tilbyr soppkurs for begynnere. Lurer du på hvilke sopp som er trygt å spise? Da er dette kurset for deg! Lær om forskjellige soppsorter sammen med Barb Lamprecht Wang. Du lærer litt teori i klasserommet og deretter går dere ut i skogen for å se, lukte og lære enda mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 22.08.2024 3 kvelder22.08.2024 2000 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>