Matkurs og kokkekurs i Sentrum

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Heldags Marsipan- og fondant

Dette er et grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Her trekker vi også en dummykake og dekorere denne på slutten av kurset. Kurspakken inneholder: blomsterformere, calaformer, utstikkere, ribbon-cutter, dustingbag, sprøytetip, verktøy, svamper og pensel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.800 kr

Kakedekorasjon - Basickurs

Dette er et grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Kurspakken inneholder: sprøyteposer, koblere, tipper, øvelsesplate med ark, rosenål, cupcakenål, stensiler, og spatula, samt en fantastisk bok med grunnleggende beskrivelser ( engelsk).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 1.800 kr

Kakedekorasjon - Cupcakes og frosting

Her setter vi fokus på smaken og dekorerer de herligste cupcakes. I løpet av kurset lager vi 2 typer frostinger som vi dekorerer med ved bruk av forskjellige sprøytetknikker. Hvilken type frosting vi lager er sesongbasert, men kurset inneholder en smørbasert og en marengsbasert frosting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3.5 timer 900 kr

Gourmetaften i Oslo - bedrifter og større grupper

Vi tilbyr gourmetaften i Oslo for bedrifter og større grupper. Vinkurs og gourmetmiddag hos Norges beste restauranter Tjuvholmen Sjømagasin og Festningen Restaurant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 1/2 time fra 1.850 pr pers kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Italiensk matlagningskurs

Vi tilbyr italiensk matkurs for grupper fra 6 personer og oppover. Lær å lage italiensk mat, slik italienerne lager den! Planlegger vennegjengen din, eller dine arbeidskollegaer å finne på noen sammen en kveld? Et kurs i italiensk matlaging kan være en god idé.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer fra 750 kr

Franske smaker

Lær håndverket bak den franske matfilosofien slik at du kan gjenskape de autentiske smakene i dit eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 20.08.2019 20.08.2019 1.500 kr

Italienske smaker

På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i italiensk mat - som pasta og risotto. Med respekt for gode ingredienser dyrkes den intense smaken og det gode samspillet og det er med god grunn at det italienske kjøkkenet har erobret verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 12.08.2019 4 time12.08.2019 1.500 kr

Selskap hos Kulinarisk Akademi

Leter du og din bedrift etter en opplevelse for en gruppe fra 8 personer og oppover. Ønsker dere en annerledes fest, firmaarrangement, sommerfest, julebord, kundearrangement eller har dere noe å feire?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 timer

Vin & Mat - Grunnkurs - Alle kurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Dessert - Grunnkurs

Lær å velge riktige viner til rett måltid lærer du her igjennom å følge oppskrifter og vinvalgbegrunnelser. Lær om samspillet mellom vin og mat på en enkelt måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Fisk - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Kjøtt - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Klassiske retter - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Ost - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Skalldyr - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Mat og vin i kombinasjon - bedrifter og større grupper

I løpet av kurset lærer du noen tommelfingerregler for hva slags vin du bør bruke til hvilken mat. Vi smaker på fem viner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1.690 kr

Cakepops til jul - nettkurs

Julen er her, og vi lager våre cakepops som Rudolf! Steg for steg vil han tre frem, og Anne Brith viser deg alle triksene til en velsmakende og pen cakepop. Basisen i dette julekurset kan du bruke senere, for denne baksten kan varieres i det uendelige!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julekake - nettkurs

Det dufter av deilig krydderkake når du i dette kurset skal lage julekake formet som et juletre. Anne Brith tar deg med steg for steg gjennom alt fra å lage deigen, til laging av pynten vi pynter juletreet med. Frist familie og venner med de herlige duftene, og bli med å lage juletrekake du også!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julekonfekt - nettkurs

Anne Brith viser deg gjennom tydelige forklarte steg, hvordan du kan lage din egen fylte konfekt, slik at du også kan imponere med hjemmelaget konfekt til jul! Vi fyller med deilig salt karamell i vår julekonfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr

Julens 7 moderne slag - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens 7 moderne slag. Franske Makroner med sjokoladefyll, Juletrekake laget på krydderkake, Brune Pinner , Pepperkaker i flere varianter, Fylt konfekt med salt karamell , Pikekyss dyppet i sjokolade , Cakepops pyntet som Rudolf.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 599 kr

Julens Brune Pinner - nettkurs

Dette er en av de absolutte bestselgerne til jul i konditoriet. Steg for steg viser Anne Brith deg hvordan du lager disse deilige brune pinnene. Vær forberedt på besøk på kjøkkenet, når duften begynner å spre seg utover i hjemmet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Franske Makroner - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i å lære å bake Julens Franske Makroner. På kurset lærer du hemmelighetene bak de perfekte franske makroner gjennom steg for steg beskrivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Perfekte Pepperkaker - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens Perfekte Pepperkaker. Julens kansje mest bakte slag er pepperkaker. Anne Brith deler sin egen herlige oppskrift, og viser seg steg for steg hvordan du lager de perfekte pepperkaker!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Pikekyss - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens Pikekyss Søte, herlige, luftige pikekyss! Hva er egentlig hemmeligheten bak en perfekt marengs? Du får tipsene og triksene i dette kurset, gjennom steg for steg beskrivelser av Anne Brith fra Villa Perlesukker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Å lage den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i slik lager du den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk! I dette kakekurset vil du lære å lage en smakfull og saftig sjokoladekake, med fyldig sjokoladekrem og marsipanlokk med perle- og blomsterpynt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

 |  1 2   |  Neste side >>