Kurs i livsstyrketrening

Introduksjon til mindfulness på bestilling - grupper

En gave til dere selv eller til den som har alt. Eller en hyggelig og meningsfull kveld sammen med gode venner, foreningen, idrettslaget, syklubben, treningskameratene, studievenner, kollegaer eller andre som skulle være interessert. Minimum 7 pers.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 1 kveld 2500 kr

Styrk din medfølelse og identitet

På dette kurset vil vi utforske medfølelse ovenfor oss selv og andre, utøve oppmerksomt nærvær og gjenoppdage positive historier fra eget liv. Gjennom praktiske og lekne øvelser vil vi kunne styrke egen identitet og finne økt indre ro. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale eller påmelding.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 3 kvelder 1450 kr

Hvordan skape gode vaner - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i hvordan skape gode vaner. Vil du skape vaner som gir deg et bedre liv? Vanecoach Andreas Lycke lærer deg praktiske strategier og dokumenterte teknikker for å komme i gang med bedre vaner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13 leksjoner fra 375 kr

Livsmestringskurs - Kurs 1 Bli din egen skipper - å bli bevisst

Vi anvender verktøy som gir deg et kart på hvor du befinner deg og et kompass som viser hvilken retning du trenger å bevege deg for å komme hjem til ditt autentiske jeg. Verktøyet Enneagrammet beskriver ni ulike personlighetstyper. Hver av typene har sine helt unike behov og mestringsstrategier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 2990 kr

Veiledning / coaching og livsstyrketrening - privatundervisning

Vi tilbyr veiledning med coaching og livsstyrketrening som privatundervisning. Har du lyst til å endre på noe, men hva skal til for å komme videre? En veiledning / coachingtime kan hjelpe deg. Hensikten med samtalen er å bidra til utvikling og endring, refleksjon og læring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik Avtales kr
Sandefjord Sandefjord Avtales kr

Farer ved rusmidler og kunsten å ta gode valg

Farer ved rusmidler og kunsten å ta gode valg - et rusforebyggende kurs i livsmestring for elever på ungdomsskolen. Tiden på ungdomsskoletrinnet kan være en periode med utprøving av rusmidler og store endringer på den sosiale arenaen - som gjør unge spesielt sårbare.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

5 viktige ting jeg lærte om trening da jeg begynte å bli glemsk

Vi tilbyr Gratiskurs : 5 viktige ting jeg lærte om trening da jeg begynte å bli glemsk. Stramming rundt hodet? Plutselig jernteppe? Glemte du kodene til datamaskina på jobben ? Gikk du ut på kjøkkenet og glemte hva du skulle der ?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr