Golfkortet og grønt kort kurs i Buskerud

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Golf - Damegruppen

På tirsdager møtes damene til golfspill og sosialt samvær. Vi har det svært trivelig i lag, og vi ønsker spesielt alle nybegynnere velkommen. Etter at vi kommer inn er det dametreff på klubbhuset med vafler og kaffe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 time

Golf - Herregruppen

Hver onsdag samles herregruppen for å spille golf. Det er ikke nødvendig å melde seg på herredagen. Det er bare å finne noen å spille sammen med og bestille starttid i proshopen eller på nettet. Registrer runden med hcp-kortet, før scorekort med nr., navn, hcp og klasse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 time 50 kr

Golf - Juniorgruppen

Juniorgruppen har samlinger på mandager og torsdager. Her kan alle som har etablert handikap være med. Gutter og jenter trener i samme gruppe, og golftreningen er fokusert på banespill.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg

Golf - Seniorgruppen

Vi tilbyr turneringer i golf for seniorer. Dette er damer over 50 år og herrer over 55 år som er medlemmer av Kongsberg Golfklubb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg

Golfkurs - Knøttegolf

Dette er et tilbud til barn i alderen 6 – 13 år. Her skal alle barn behandles likt, de skal føle seg velkommen, og opplegget skal legges til rette på grunnlag av fysiske begrensninger for små kropper. Alle skal ha det gøy!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg

Veien til golf - nybegynnerkurs

Vi tilbyr nybegynnerkurs golf. Glem teoretisk prøve og oppspill. Nå er det blitt enklere å begynne med golf, og VTG-kurs er den nye trenden som alle kaster seg på. I 2010 ble kravet om å ha et såkalt grønt kort avskaffet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1 helg 750 kr

Dame-treninger - golf

Vi tilbyr dametreninger i golf. Damegruppen skal ha stor spilleglede med egen utvikling og mestring i et sosialt og vennskapelig golfmiljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Herre-treninger - golf

Vi tilbyr herre-treninger i golf. Herregruppen har som mål å tilby organisert trening for våre medlemmer samt ha tilbud til gruppetreninger i sosiale former. Vi har et nært samarbeid med Norsk Senior Golf, og deltar i flere av deres aktiviteter gjennom sesongen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Juniortrening i golf - gutter og jenter 8 - 12 år

Vi tilbyr juniortrening i golf for gutter og jenter. Juniortreninger er tilbake for å bli på Holtsmark Golfklubb! Her skal vi lære golf gjennom lek og moro og vi har hele eplehagen (ni-hullsbanen) å boltre oss på. Fokus vil være på å ha det gøy med de grunnleggende øvelser til golf og bevegelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Seniorgruppen - golf

Seniorgruppen har gruppetrening hver mandag der en av våre dyktige proer bidrar til at svingen din blir så bra som mulig. Du er også velkommen med på våre ukentlige og uhøytidelige turneringer, og etter runden venter det kaffe, vafler og premier på klubbhuset. Påmelding gjøres som alltid i Golfbox.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier

Veien til golf (VTG)

Bli kjent med golf og klubbens hyggelige miljø! «Veien til golf»-kurset gir deg en morsom og praktisk innføring i golfens mange fasetter som grunnleggende slagteknikk, regelverk, sikkerhet og ikke minst, hva man bør ta hensyn til ute på golfbanen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lier Lier 1 helg 2.800 kr

Nybegynnerkurs - Veien Til Golf (VTG)

GOLF kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Golf – en idrett for alle hele livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1.950 kr

Tilbudet for nye golfere ved Drammen Golfklubb

Et unikt tilbud til nye golfspillere.Dersom du lurer på om golf er en sport som passer for deg har det aldri vært enklere og rimeligere å få svar på det enn nå. Vi har nemlig utviklet et unikt opplegg for nye medlemmer i Drammen Golfklubb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Fra 1.950 kr

Veien Til Golf (VTG) - Oppfriskningskurs

Har du tatt VTG-kurs, men har enda ikke kommet skikkelig i gang med spillet? Vi vet at golf ikke lett. Det kreves mye trening og praksis for å mestre spillet, samtidig som det å trene og spille ofte er lettere sammen med andre på samme nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen Gratis for medlemmer kr

Onsdagsgolfen - join in!

Ringerike Golfklubb tilbyr onsdagsgolf. Vår populære onsdagsgolf kjøres hver eneste uke gjennom hele sesongen og i tillegg arrangerer vi klubbmesterskap, Nordea Pairs, vår, sommer og høst-turnering, scramble og parkonkurranser med mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 1 kveld 75 kr

Veien til Golf - nybegynnerkurs

Vi tilbyr Veien til Golf kurs for nybegynnere. Kursdagene begynner med litt teori, regle, sikkerhet etc., men vi går fort ut på rangen og banen for å prøve golfen ut i praksis. Før måtte man bestå en slags eksamen og ta det man kalte for grøntkort for å få lov til å spille golf.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss Ringerike / Hønefoss 4 kvelder Bare kurs 750 kr

Veien til Golf

Formålet med den obligatoriske opplæringen er at den skal skape et positivt førsteinntrykk og bidra til å gjøre golfidretten attraktiv for nye spillere. Filosofien er å komme raskt i gang,

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hemsedal Hemsedal 4 dager

Veien til golf (VTG) - barn og ungdom

Vi tilbyr VTG-kurs - veien til golf for barn og ungdom, som gir deg en uformell og enkel innføring i golf. Det er ingen eksamen eller test for å komme i gang. Veien til golf består for det meste praktiske oppgaver og lite teori.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nedre Eiker Nedre Eiker 1 dag fra 500 kr

Veien til golf (VTG) - voksne

Vi tilbyr VTG-kurs - veien til golf for voksne som gir deg en uformell og enkel innføring i golf. Det er ingen eksamen eller test for å komme i gang. Veien til golf består for det meste praktiske oppgaver og lite teori.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nedre Eiker Nedre Eiker 1 dag fra 800 kr

Veien til golf

Vi tilbyr kurs i veien til golf. Målsettingen med nybegynnerkurset er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset gir deg praktisk innføring i hva spillet handler om og trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Krødsherad Krødsherad 1 dag fra 1.700 kr