Veien til golf (VTG)



Kursarrangør: Holtsmark Golf
Sted: Holtsmark Gård
          Buskerud, Lier
Kursadresse: Holtsmarkveien 13, 3410 Sylling (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 2.800

I 2023-sesongen får du VTG-kurs kombinert med Fritt Spill-medlemskap for kun 4.500,- det første året! Rabatten på over 50% forutsetter at du binder deg for Fritt Spill-medlemskap også for 2024-sesongen.

Innhold:
«Veien til golf»-kurset gir deg en morsom og praktisk innføring i golfens mange fasetter som grunnleggende slagteknikk, regelverk, sikkerhet og ikke minst, hva man bør ta hensyn til ute på golfbanen.

VTG-kurset er tilpasset både barn over 13 år og voksne som ønsker å lære å spille golf. Kurset er delt inn i 3 deler, teoretisk, praktisk og spill. Den teoretiske delen blir du tilsendt av oss 1-2 dager før kursdato. Det praktiske gjør du sammen med en resursperson på Holtsmark. Dette er en dag fra kl. 0900-1500. Deretter skal du spille 18 hull som gjennomføres i løpet av sesongen. NB! Dette trenger ikke være 18 hull sammenhengene, og du har hele sesongen på å gjennomføre.

For barn under 13 år anbefales deltagelse på klubbens juniortreninger, eller spesifikke VTG juniorkurs. Mer informasjon om juniortreninger og tilbud finner du på våre juniorsider.

VTG kurset koster 2800,- og det inkluderer greenfeemedlemskap inneværende år. Det er fult mulig å oppgradere medlemskapet sitt hvis du vil det. En full oversikt over alle medlemskapene våre finner du her. Klubben har også grupper og ulike aktiviteter for deg som vil lære mer og bli bedre kjent i miljøet.

NYHET! I år arrangerer Holtsmark Golf VTG-treninger hver mandag kl. 1800-1900. Dette er helt gratis for alle som tar VTG kurs hos oss i sommer.

Målgruppe for kurset:
VTG-kurset er tilpasset både barn og voksne som ønsker å lære å spille golf

Vis flere tilsvarende kurs: