Kurs i bakløfter / løftelem

Kurs i bruk av bakløfter

Vi tilbyr kurs i bruk av bakløfter. Formålet med kruset er å gi en innføring i de krav som forskrifter krever i forbindelse med bruk av bakløfter. Sikker bruk av arbeidsutstyr, slik at arbeidstakere er best mulig vernet mot skader.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm

Kurs i bruk av løftelem / bakløfter

Vi tilbyr kurs i bruk av løftelem / bakløfter. Kurset dekker kravene til operatør av løftelem / bakløfter samt snile-ledetruck og jekketralle. Annet arbeidsutstyr kan inngå ved behov. (Krokløfter, sideløfter, kontainerløfter, plog-fres m.m)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nannestad Nannestad 1 kveld 1.200 kr

Kurs i bruk av løftelem / bakløfter - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i bruk av løftelem / bakløfter for bedrifter. Kurset dekker kravene til operatør av løftelem / bakløfter samt snile-ledetruck og jekketralle. Annet arbeidsutstyr kan inngå ved behov. (Krokløfter, sideløfter, kontainerløfter, plog-fres m.m).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Bakløfterkurs lovpålagt

Vi tilbyr lovpålagt bakløfterkurs. Innholdet i kurset vil gi sjåføren økt kompetanse og innblikk i lover og regler rundt bruk av bakløfter. Det vil også være fokus på riktig vedlikehold og sikker bruk av bakløfter. Kurset fører frem til lovpålagt kursbevis og dokumentasjonskrav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 1 dag 1.350 kr
Råde Råde 1 dag 1.350 kr
Skien Skien 1 dag 1.350 kr
Stokke Stokke 1 dag 1.350 kr

Instruktørkurs transportutstyr - rullestolheis og bakløfter

Vi tilbyr instruktørkurs for transportutstyr - rullestolheis og bakløfter. I forbindelse med utvidelse av frie timer i YSK rammen fra høsten 2019, gis det mulighet til en større del opplæring på ulike relevante arbeidsutstyr innenfor YSK rammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager fra 7.400 kr

Bakløfter på lastebil

Vi tilbyr kurs i bakløfter på lastebil som gjennomføres med en teoretisk og praktisk del. Kurset og opplæringen skal gi kursdeltaker / bruker en grunnleggende innføring i sikker bruk og betjening av bakløfter på lastebil som arbeidsutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askøy Askøy 4 timer 1.550 kr
Bergen Bergen 4 timer 1.550 kr

Opplæring for bruk av bakløfter på kjøretøy

Vi tilbyr opplæring for bruk av bakløfter på kjøretøy. Kursavgiften inkluderer kursmateriell og varm lunsj.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 2 dager 1.500 kr

Bakløfter kurs

Vi tilbyr kurs på bakløfter. Bakløftere på laste- og varebiler er stadig involvert i og årsak til arbeidsulykker. Ulykkene skyldes ofte mangelfullt vedlikehold eller feil bruk som følge av manglende opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rana / Mo i Rana Rana / Mo i Rana

Bakløfter

Vi tilbyr kurs i bakløfter. Sikkerhetsopplæring i bruk av bakløfter skal kunne bidra til å redusere risiko, slik at brukeren ikke utsetter seg selv og andre for unødige farer. Kurset gjennomgår lovgrunnlag og sikkerhetsteori samt praktisk bruk, og visuell kontroll av bak løftere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 4 timer 1.400 kr

 |  1 2   |  Neste side >>