Prøv 90 minutts behandling mot panikkangst til kr. 390



Kursarrangør: Global University, Norge
Sted: Strong4life klinikken, Lillestrøm
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Skedsmogata 3C, 2000 Lillestrøm (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 390

Vi tilbyr 90 minutters prøvebehandling mot panikkangst til kr. 390. Prøv uforpliktende terapisesjon på skype, eller kom til vært kontor på Lillestrøm, kun 10 minutts togtur fra Oslo S.

Panikkangst oppleves for mange som veldig ubehagelig fordi anfallene er skremmende. Vår erfaring er at ved å kombinere indre og ytre eksponering (se under) med en egen utviklet metodikk for å akseptere anfallene, vil anfallene først bli mindre hyppige og så forsvinne helt. Utfordringen blir å få klienten til å akseptere anfallene som man ønsker å bli kvitt, noe som høres paradoksalt ut, men det er i utgangspunktet nøkkelen i terapien.

Man skal altså lære å framprovosere anfallene kontrollert og bruke terapimetodene mens anfallet pågår, og så få ny erfaring av hvordan terapimetoden fungerer. Ved at klienten gjør liknende oppgaver mellom sesjonene i kombinasjon med annen metodikk, vil behandlingsforløpet på panikkangst ofte begrense seg til 4 - 5 ganger. LES MER

Antall veiledningsningstimer etter behov. Individuell prøvesesjon på 90 minutter, deretter pristilbud etter behovsprøvingpå oppfølgingskonsultasjonene.


Målgruppe for kurset:
For deg med panikkangst. Du trenger ikke henvisning fra lege

Uttalelser

Uttalelse fra klient. Klienten var uten målbar klinisk angst etter 8 terapisesjoner:
"Min utfordringer før jeg begynte hos deg var angst. Jeg opplevde terapiprosessen som bra hele veien. Den var helhetlig og veldig til hjelp.
Jeg opplevde terapeuten som rolig, avbalansert og lett og åpne seg for. Jeg er veldig fornøyd. Resultatet av terapien i dag er at jeg er tilnærmet helt frisk. Jobber videre på egen hånd. "

Uttalelser fra klient. Klienten var uten målbar klinisk angst og depresjon etter 6 terapisesjoner:
”Mine utfordringer før du begynte hos deg var angst for å være alene med ungene og hadde relativt stor døds-angst. Dette spesielt når ”mor” dro på jobb. Var ekstremt ”petimeter”/nøye på alt. Jeg hadde vært hos en annen terapeut, men gikk ikke over ens, så kuttet der med en gang. Følte kjapt etter første time at vi gikk over ens, i alle fall fra min side. Synes du var/er god til å lytte og følte at du hadde en plan ganske tidlig. God tilnærming på hva jeg fortalte og du virker jordnær og tilstede, veldig bra J Prosessen fra start og til nå synes jeg har vært god, tatt tak i de små tingene og styrt meg bevist(tror jeg) mot mentalt å bruke verktøyene i/på mine problemområder. God oppfølging ved neste time, altså hva gjorde vi sist, ”lekser” osv.

Jeg opplevde deg som jordnær og tilstede, veldig bra J Lett å prate med, munter og hyggelig kar J Kunskapsrik og uten tvil dyktig. Du er også meneskelig og tilstede, uten å være terapaut/lege/psykolog (les.:høytsvevende/fagspesialist/ovenfra og ned…..) Dette gjorde meg trygg og fikk praten til å flyte og dermed synes i alle fall jeg at det var lett å fortelle hva jeg følte/plaget meg. Har faktisk ikke noe ris å gi, synes dette har vært veldig bra. Resultatet av terapien i dag er at jeg er frisk som en fisk. Føler meg trygg på bruken av verktøyet, bruker det stort sett ubevist og men er å tro at jeg er ”kurert” ift angsten/angstanfallene.