Collage og ansikt - nettkursKursarrangør: Laila Constanse Rygh
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv ønsker. Dette er ett onlinekurs/video kurs
Pris: 400

Du lærer tegne/male et ansikt. Lage collage papir. Komposisjon og lage ett collagebilde. Det er over 3 timer med videoundervisning. Jeg har laget en lukket gruppe på Facebook for de som er med på kurset hvor du kan stille spørsmål. For de som ikke bruker Facebook kan du sende meg mail for spørsmål.

Innhold:
Collage og ansikt er er et nettkurs med 3 timer video instruksjon, trinn for trinn forklaring om hvordan jeg lager bildet du ser her. Her får du mange tips om hvordan du kan lage collagepapir selv. Bruke de fargene du selv ønsker med og uten mønster.
Du får også en enkel forklaring om hvordan du tegner et ansikt. Du får også med skjemaer på ansiktet og hvordan de er bygget opp og hvor du selv kan trene på å tegne ansikt i disse skjemaene. Til slutt forklarer jeg hvordan du får maleriet til å bli en helhet.

Kurset ligger på en passordsikret nettside hvor du enten kan laste videoene ned til egen pc eller få tilgang så lenge kurset ligger på nett. Du vil få beskjed hvis jeg sletter de. Slik at du da kan velge å laste de ned. Jeg har laget en lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål og legge ut bilder. Er du ikke på facebook kan du sende meg mail, så vil jeg svare på spørsmål..

Litt om meg:
Min store lidenskap er å male.Dette er min beste terapi og rekreasjon. Den spennende prosessen, hvor du mister all følelse med tid, og alle kreative tanker fokuseres kun på bildet og hvordan det begynner å leve sitt eget liv. Jeg har malt bilder i ca 30 år. Var noen års pause når mine to sønner var små.

Jeg har grunn utdanning i tegning form og farge. I tillegg har jeg malt hos div. kunstnere og gått mangekurs i inn og utland. De siste årene har jeg også tatt en del internett kurs i maleteknikker. Når jeg ser hva jeg har lært og hvor nyttig internett kurs er, har jeg nå valgt og dele med meg av mine erfaringer og dele min kunnskap.

Målgruppe for kurset

Alle som har lære noe nytt.