Sommerkurs på går´n! - malekursKursarrangør: Kreaktiv KunstKollektiv
Sted: Kreaktiv Gården ved Drammensfjorden
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Svelvikveien 370, 3037 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 16:30 hver dag
Varighet: fra 2 - 6 dager
Pris: fra 2.990

Vi tilbyr 2-dagers kurs og ukeskurs i maleri med Enver Gashi og Rita H. Horgen i Drammen. Begge ukene inneholder 2-dagerskursene Akrylmoro, Himmel & hav og Fri flyt!

Program:

Lørdag - søndag, Rita H. Horgen - Akrylmore: Fugl eller fisk!
Teknikker og effekter er det alle vil lære når de møter Rita på Kreaktiv og ser hva hun driver med på lerret. En artig blanding av abstrakt og figurativt med deilige farger i akryl. Mens lerretene ligger til tørk i solen får man en innføring i tegneteknikken hun digger enstrek. Sjekk ut Ritas malerier på Facebook.

Mandag - tirsdag, Enver Gashi - Himmel og hav!
Vips, blir disse kursene fulle! Gashi er nemlig en meget populær instruktør! Ikke uten grunn. Han lærer bort rask akrylnatur på en måte som gjør at du blir imponert av deg selv! Inspirerende teknikker med pensler og kniver i lynraskt tempo og godt humør. Sjekk ut "Galleri Enver Gashi" på Facebook.

Onsdag - torsdag, Rita H. Horgen - Fri flyt!
Det er så spennende når maling flyter, renner, drypper og blander seg med andre ting! Lær triksene som gjør at du får helt dilla på å male eksperimentelt!


Annet:
De 2 ukene blir ikke helt like, selv om den overordnede planen er lik, er motivene forskjellige. Det eneste som er sikkert er at vi skal nyte dagene enten de er grå eller blå! Vi kommer fortrinnsvis til å male ute, men har også mulighet til å stå inne på låven (som til daglig er Ritas atelier).

Gårdens beliggenhet gjør det også mulig å ta en utflukt til en spennende utstilling, gå på fotosafari eller benytte oss av Kreaktiv Kunsthall og utstyrsbutikken Kreaktiv som bare er noen få minutter unna. Noen av dagene blir det også tilbud om å delta på felles middag og aktivitet på kvelden. Bålpanne og grilling, og kanskje til og med gitar og en flaske rødt? På disse kveldene kan man invitere med sin bedre halvdel eller en venn, det er bare koselig!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker sommerkurs på går´n

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer maling, malemedier, tegneutstyr og ett måltid hver dag. Vi har staffelier og annet utstyr til alle. Pensler, papir og lerret medbringes av den enkelte, eller kjøpes på kursstedet.