Kalligrafikurs

Kalligrafi betyr ”vakker skrift”, men kan være så mangt: En hobby for deg som liker å skrive skjønnskrift, en nødvendighet for deg som liker å skrive dikt og kjærlighetsbrev, eller rett og slett en mulighet for deg å uttrykke din skrivekunst så vakkert som mulig. Her finner du forskjellige kalligrafikurs for både nybegynnere og viderekomne.

Kalligrafikurs

Vi tilbyr kurs i kalligrafi. Kurset gjev innføring i kalligrafi. Vi tek for oss ulike skrifttyper innan vestleg skrivekunst. Det vert lagt mest vekt på italic (renesansekursiv): ei skrifttype som passar godt til invitasjonar, helsingar og liknande.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 26.09.2024 4 dager26.09.2024 4995 kr

Middelalderverkstad - Kurs i skrift og handverk!

Vi tilbyr kurs i middelalderverkstad. Gåsefjøra skrapar mot pergamentet og vakre middelalderbokstavar prydar sidene. Bladgull lyser i skin frå levande ljos. Mineral vert knust til pigmentpulver og bearbeidd til farge. I bakgrunnen høyrer ein gregoriansk song.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4995 kr

Kalligrafikurs

Vi tilbyr kalligrafikurs. Vi går gjennom skrifttypen Italic og du lærer grunnleggende prinsipper for hvordan du skriver med bred pennesplitt og blekk. Vi jobber med små tekster og prosjekter så du får vært gjennom prosessen fra kladd/øvelser til ferdig arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 12 timer Ta kontakt kr