Kalligrafikurs

Kalligrafi betyr ”vakker skrift”, men kan være så mangt: En hobby for deg som liker å skrive skjønnskrift, en nødvendighet for deg som liker å skrive dikt og kjærlighetsbrev, eller rett og slett en mulighet for deg å uttrykke din skrivekunst så vakkert som mulig. Her finner du forskjellige kalligrafikurs for både nybegynnere og viderekomne.

Kalligrafikurs

Vi tilbyr kalligrafikurs. Vi går gjennom skrifttypen Italic og du lærer grunnleggende prinsipper for hvordan du skriver med bred pennesplitt og blekk. Vi jobber med små tekster og prosjekter så du får vært gjennom prosessen fra kladd/øvelser til ferdig arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 12 timer Ta kontakt kr

Kalligrafi

Vi tilbyr kurs i kalligrafi. Førjulstida er den tida på året då me framleis tek fram penn og papir og sender nokre julekort. Dei aller fleste skriv i alle fall nokre namn på pakkelappane. I vår digitale tastekvardag treng me av og til å stanse opp og bruke litt meir tid på handskrifta vår.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4.400 kr

Middelalderverkstad, kalligrafi, fargepigment, bladgull m.m.

Vi tilbyr middelalderverkstad, kalligrafi, fargepigment, bladgull m.m. Dette er både et kurs og en retreat. Vi skal kjenne på roen det gir å fordype seg i å skrive bokstav for bokstav både i stillhet og til gregoriansk musikk…kanskje kan middelalderens mindfulness gi oss moderne mennesker noe også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4.400 kr