Brønnteknikk VG2 - nettkurs



Kursarrangør: Offshoreutdanning.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Nettundervisningen foregår 2 dager i uken på kveldstid
Varighet: 1 semester
Pris: 26.800

Brønnteknikk gir deg god forståelse om hva som foregår på en plattform og de ulike fasene i en boreoperasjon, fra geologi og boreteknologi til oppbygging, produksjon og vedlikehold av en brønn.

Dette lærer du:
• Leting, boring og komplettering
• Produksjon og Brønnvedlikehold
• HMS og Kvalitet

Målrettet utdanningsløp:
Vår nettskole har over 50 fagvideoer med tilhørende oppgaver og lærestoff som er lagt opp i et utdanningsløp med mål om å best mulig forberede deg til hver av de 4 innholdsrike samlingene kurset består av. I tillegg får du tilgang til videoopptak av komplette samlinger og oppgaver myntet på å repetere stoffet du har vært igjennom. Totalt sikrer det deg en god fremdrift gjennom hele kurset og frem mot eksamen.

Lånekasse:
Dette kurset er godkjent i Lånekassen. Du søker som vanlig på Lånekassen sine nettsider.

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
• For jobb som dekksarbeider bør man ha 3 års arbeidserfaring fra et praktisk rettet yrke. For jobb som boredekksarbeider er det anbefalt med 5 års arbeidserfaring eller fagbrev innen Teknikk og industriell produksjon (TIP). Elektrofag. Mekaniske eller Kjemi og prosess.

Kursmateriell

Ingen spesielle dataverktøy brukt i undervisning. Du må ha tilgang til datamaskin hjemmefra for tilgang til nettbasert opplæring.

Eksamen / sertifisering

4 skriftlige eksamener med eksamenskoder