Regodkjenning vekterutdanning

Regodkjenning vekterutdanning

Regodkjenningsprøve for grunndelen skal avlegges og bestås innen fire år etter bestått vektereksamen eller regodkjenningsprøve. Den enkelte virksomhet skal bidra til at ansatte vektere til enhver tid har nødvendig utdanning og kunnskap til å utføre tildelte oppgaver på forsvarlig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 30 timer 5.000 kr

Regodkjenning som vekter

Vi tilbyr regodkjenning som vekter. Regodkjenning av vekterutdanningen skal avlegges og bestås innen fire år etter bestått eksamen eller regodkjenningsprøve. Dersom regodkjenning ikke er tatt innen fire år, må ny utdanning og eksamen gjennomføres for å kunne jobbe som vekter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 5.500 kr
Lenvik / Finnsnes Lenvik / Finnsnes 5.500 kr

Regodkjenning av vekterutdanning

Vi tilbyr regodkjenningskurs for deg som har vekterutdanning fra gamle modell hvor regodkjenningsfristen startet å løpe fra 01.01.2018 etter de nye kravene fra POD. De som har vekterutdanning etter ny modell må gjennomføre regodkjenning innen 4 år fra kursets sluttdato.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 01.06.2024 4 uker01.06.2024 4.500 kr

Vekterkurs

Ønsker du å bli vekter? Ta vekterkurs hos Proff Security. Din steg-for-steg til en karriere i sikkerhetsbransjen. Bli en del av sikkerhetsbransjen med vår omfattende vekterutdanning, utviklet med Raven Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 03.06.2024 03.06.2024 24.900 kr

Regodkjenning vekterutdanning

Vekterselskapet Engen Service AS - Argus tilbyr regodkjenning av nasjonal vekterutdanning for enkeltpersoner i våre lokaler midt i Bergen sentrum.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 uke 5000 kr

Regodkjenning for vektere - fjernundervisning

Vi tilbyr regodkjenning for vektere som fjernundervisning. For å kvalifiseres til resertifisering må du ha gjennomført Nasjonal Grunnutdanning for vektere innen siste 4 år. Forkurset tar du som e-læring på ca. 10 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 5.500 kr