Snekkerkurs

Snekkeryrket er delt inn i tre retninger; produksjon av dører og vinduer, produksjon av møbler og innredninger, og innredningarbeid på skip og kjøretøy. Snekkeren må kjenne til ulike typer treverk, egenskapene deres, og utnytte materialet best mulig. Felles for de tre retningene er at snekkeren arbeider med tre og benytter ulike verktøy og maskiner for å lage de ulike produktene.

Restaurering av vindauga

Vi tilbyr kurs i restaurering av vindauga. Ikkje kast gamle vindauga! Ta vare på dei, puss dei opp! På dette kurset skal du jobbe med eige vindauga. Du lærer heile prosessen få å ta ut glasa, ta i frå kvarandre vindauget, gjera reint beslaga og setje inn nytt treverk der det er råteskader.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 01.10.2020 4 dager01.10.2020 4.200 kr

Kurs i vindusrestaurering

Vi tilbyr kurs i vindusrestaurering med instruktør Lars Munthe-Kaas (Historiske hus). Lunsj og middag er inkludert i kursavgifta.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Dovre Dovre 1 helg 4.850 kr

Snekkerkurs trinn 1

Jeg tilbyr snekkerkurs trinn 1. Finsnekring i Nekerøed Snekkerverksted. Hver deltager lager en kasse med sinkeforbindelse med sjakkbrett som deksel, sjakkbrettet lages i finer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 07.12.2020 4 dager07.12.2020 4.000 kr

Snekkerkurs trinn 2

Jeg tilbyr Snekkerkurs trinn 2. Maskinarbeid på snekkermaskiner i Nekerøed Snekkerverksted. Hver deltager lærer bruk av profesjonelle snekkermaskiner, bl.a. justersag, avretter og tykkelsehøvel og bordfres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 21.09.2020 (+1) 4 dager21.09.2020 (+1) 4.500 kr

Snekkerkurs trinn 2 XL

Nekerøed Snekkerverksted tilbyr Snekkerkurs trinn 2 XL. Det lages et skap med dør og skuffe. Alt på proffesjonelle snekkermaskiner. Forutsetninger for kurset er trinn 2. Kurset bygges opp på kunnskap som du lærte på trinn 2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Våler Våler 4 dager 4.500 kr

Snekkerkurs for damer - grunnkurs - nybegynner

Vil du være med på snekkerkurs? Et snekkerkurs hvor takhøyden er stor og ingen spørsmål er for dumme? Ikke la mangel på kunnskap stoppe deg for å få utført dine ønskede prosjekter. Ta med deg en venninne eller flere, eller kom alene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 1.950 kr