Snekkerkurs i Hedmark

Snekkeryrket er delt inn i tre retninger; produksjon av dører og vinduer, produksjon av møbler og innredninger, og innredningarbeid på skip og kjøretøy. Snekkeren må kjenne til ulike typer treverk, egenskapene deres, og utnytte materialet best mulig. Felles for de tre retningene er at snekkeren arbeider med tre og benytter ulike verktøy og maskiner for å lage de ulike produktene.

Lær å bruke overfres/håndoverfres

Lær å bruke overfres/håndoverfres. En overfres er en “must have” for en flott finish og stilige profileringer på prosjektet ditt. Men den krever litt forståelse av innstillinger, hastigheter og freseretninger, og ikke minst litt øvelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 09.03.2024 (+1) 1 dag09.03.2024 (+1) 2.490 kr

Lær å lage platting/markterrasse

Lær å lage platting/markterrasse. Platting er et ute-gulv som ligger direkte på bakken eller inntil 0,5 meter over bakkenivå. På dette dagskurset får du veiledning, praktisk øving og kunnskap til senere å jobbe med egne prosjekter. Bli med å lage platting :-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.290 kr

Nybegynnerkurs i småsnekring

Hei! Er du nybegynner innen snekring og ønsker å lære det grunnleggende? Bli med på kurs da vel. Se lenger ned under “informasjon”, og fanen “hvem passer dette kurset for”, for å se om dette kan være noe for deg:-) Datoer for kurset finner du under “Påmelding” lenger ned på siden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 24.02.2024 (+3) 1 dag24.02.2024 (+3) 1.990 kr

Småsnekring - Videregående/Dybdekapping

Vil du lære litt mer avansert småsnekring? Ta småsnekringa di til nye høyder :-) På dette kurset skal du lage ditt eget møbel (krakk, skohylle.. kall det hva du vil:-)) (B:60cm/H:33cm), med teknikken “dybdekapping”.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 01.03.2024 1 dag01.03.2024 2390 kr

Snekkerkurs for damer - Videregående (rettet mot oppussing)

Vi tilbyr snekkerkurs for damer - Videregående. Dette kurset passer for deg som har litt erfaring og har kunnskap om bruk av de vanligste verktøy, slik som feks drill og kappsag. Kurset er rettet for deg som trenger mer kunnskap om oppussing/bygging og/eller restaurering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.390 kr

Snekkerkurs grunnkurs (rettet mot oppussing)

Et snekkerkurs (rettet mot oppussing), for nybegynnere hvor takhøyden er stor og ingen spørsmål er for dumme! Ikke la mangel på kunnskap stoppe deg for å få utført dine ønskede prosjekter. Her får du hjelp av en fagmann. Ta med deg en venn eller flere, eller kom alene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 02.03.2024 (+1) 1 dag02.03.2024 (+1) 2.490 kr

Massivtre - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i massivtre. Massivtre som byggemetode er relativ ny i Norge. Samtidig er interessen og etterspørselen fra offentlige og private byggherrer økende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time, 35 minutter 2.900 kr

Trevirke - skogen og trekvalitet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i trevirke - skogen og trekvalitet. Kurset tar for seg løst og fast om trekvalitet og sortering, uten å dykke langt ned i vitenskapen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 450 kr