Kurs i møbel- og trefag i Hedmark

Kursing og innføring om både gamle og nye teknikker innen møbel og trefag har kommet kraftig på moten igjen. Her finner du kurstilbud for inne klassiske fag som møbeltapetsering, tredreiing, treskjæring, møbelsnekring, kurvmaking osv. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å finne det du er på jakt etter.

Lær å bruke overfres/håndoverfres

Lær å bruke overfres/håndoverfres. En overfres er en “must have” for en flott finish og stilige profileringer på prosjektet ditt. Men den krever litt forståelse av innstillinger, hastigheter og freseretninger, og ikke minst litt øvelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.490 kr

Lær å lage platting/markterrasse

Lær å lage platting/markterrasse. Platting er et ute-gulv som ligger direkte på bakken eller inntil 0,5 meter over bakkenivå. På dette dagskurset får du veiledning, praktisk øving og kunnskap til senere å jobbe med egne prosjekter. Bli med å lage platting :-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.290 kr

Nybegynnerkurs i småsnekring

Hei! Er du nybegynner innen snekring og ønsker å lære det grunnleggende? Bli med på kurs da vel. Se lenger ned under “informasjon”, og fanen “hvem passer dette kurset for”, for å se om dette kan være noe for deg:-) Datoer for kurset finner du under “Påmelding” lenger ned på siden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 1.990 kr

Småsnekring - Videregående/Dybdekapping

Vil du lære litt mer avansert småsnekring? Ta småsnekringa di til nye høyder :-) På dette kurset skal du lage ditt eget møbel (krakk, skohylle.. kall det hva du vil:-)) (B:60cm/H:33cm), med teknikken “dybdekapping”.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2390 kr

Snekkerkurs for damer - Videregående (rettet mot oppussing)

Vi tilbyr snekkerkurs for damer - Videregående. Dette kurset passer for deg som har litt erfaring og har kunnskap om bruk av de vanligste verktøy, slik som feks drill og kappsag. Kurset er rettet for deg som trenger mer kunnskap om oppussing/bygging og/eller restaurering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.390 kr

Snekkerkurs grunnkurs (rettet mot oppussing)

Et snekkerkurs (rettet mot oppussing), for nybegynnere hvor takhøyden er stor og ingen spørsmål er for dumme! Ikke la mangel på kunnskap stoppe deg for å få utført dine ønskede prosjekter. Her får du hjelp av en fagmann. Ta med deg en venn eller flere, eller kom alene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 1 dag 2.490 kr

Møbeltapetseringskurs - online

Jeg tilbyr online kurs i møbeltapetsering. Du får individuell oppfølging, og du lærer de teknikker som trengs for å trekke om ditt utvalgt egen stole. Det vil være noe felles gjennomgang av teori og teknikker, men du jobber først og fremst individuelt med ditt møbel under veiledning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15 timer Fra 3.750 kr

Sengegavl kurs - online

Jeg tilbyr Sengegavl kurs - online. Dette er et dagskurs der man lager sin egen sengegavl med eller uten knapper og nagler. Du velger selv størrelsen på gavlen (max 120X200).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 1.900 kr