Sengegavl kurs - onlineKursarrangør: Studio Liu
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 1.900

Jeg tilbyr Sengegavl kurs - online. Dette er et dagskurs der man lager sin egen sengegavl med eller uten knapper og nagler. Du velger selv størrelsen på gavlen (max 120X200).

Kursmateriell:
God stoffsaks, avbiter, lita, tynn og spiss knipetang, liten og tynn hammer (pen-hammer), måleband og syl. Hånd stifte maskin. Stoff (vatt, lerret og hoved stoff) til trekking. Hånd-syr : tråd og syr bål, Symaskin dersom du må sy samen stoff. Skrivesaker og fotoutstyr e.l. for å dokumentere arbeidsprosess.

Du blir kontaktet før kurset starter for å bestemme hva som trengs av materialer og utstyr. Treng du rå material eller spesielt profesjonell utstyr, kan jeg be hjelp til å bestiller mot kursdeltaker betaler kostnad og porto.

Målgruppe:
Kurset passer for deg som vil lære å lage sengegavl

Praktisk informasjon
Kurset skal gjennomføres på Facebook med lukket gruppe.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Tusen takk for noen fine dager, din tålmodighet og all kunnskapen du har delt med meg. Jeg er så takknemlig for alt du har lært meg. Du er en utrolig dame, kunnskapsrik, generøs og imøtekommende, og det var lett å trives i ditt selskap. Nå ser jeg frem til å øve, øve og øve…. og øve litt mer. Tusen takk Lina.
- Mvh Tonje Solli Nilsen