Min introduksjon til møbeltapetsering kom på slutten av 80-tallet da jeg jobbet på den Norske Ambassaden i Beijing. En gruppe norske håndverkere var blitt fløyet inn for å skifte trekk på norske designstoler, og jeg ble begeistret av å se de norske håndverkerne gjøre sitt arbeid med å gi stolene nytt liv.

Jeg har alltid vært interessert i form, farge, tekstil og antikviteter. Nesten 20 år etter fikk jeg muligheten til å følge drømmen min med å bli møbeltapetserer. Jeg er stolt av mitt valg å bli møbeltapetserer selv om tradisjonelt håndverk har fått en nedgang i vårt moderne samfunn der møbelproduksjon har blitt effektivisert og møbler masseproduseres.


Møbeltapetseringskurs - online

Jeg tilbyr online kurs i møbeltapetsering. Du får individuell oppfølging, og du lærer de teknikker som trengs for å trekke om ditt utvalgt egen stole. Det vil være noe felles gjennomgang av teori og teknikker, men du jobber først og fremst individuelt med ditt møbel under veiledning.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15 timer Fra 3.750 kr  

Sengegavl kurs - online

Jeg tilbyr Sengegavl kurs - online. Dette er et dagskurs der man lager sin egen sengegavl med eller uten knapper og nagler. Du velger selv størrelsen på gavlen (max 120X200).

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 1.900 kr