NLP Master Practitioner kurs

NLP - Master

Du lærer av det vellykkede mennesker/ledere gjør: kunsten å modellere “excellence“. Det vil si hvordan de tenker og handler når de skaper visjoner, mobiliserer forpliktelse, og hvordan de forstår og handler for å oppnå fremragende resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 38.500 kr
Haugesund Haugesund 38.500 kr
Stavanger Stavanger 38.500 kr
Ålesund Ålesund 38.500 kr

NLP Master Practitioner utdanning (80 CPD poeng)

Vi tilbyr NLP Master Practitioner utdanning. Dette er en internasjonal NLP- og coachingutdanning, og en videreutdanning fra NLP Practitioner fra Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.09.2024 3 måneder12.09.2024 Ta kontakt for tilbud kr

NLP Master Studie ONLINE med coaching

Komplett NLP og coachingutdanning med veiledning til du er i gang som coach. NLP Practitioner - endringsteknikker, personlig utvikling, kommunikasjon og coaching NLP Master Practitioner - dyktiggjøre coachen, avansert kommunikasjon og løse problem. Sertifisering til NLP Coach

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 0 måneder 29.800 kr

NLP Master Practitioner

Vi kommer til å starte med det som anses for å være hjertet i NLP, nemlig modellering. I løpet av utdannelsen skal du lage et modelleringsprosjekt. Oppgaven er en fri oppgave og det er viktig at du velger en oppgave innenfor et område som interesserer deg eller som du vil lære mer om.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 12 dager

Core NLP Master Practitioner

Core NLP Master Practitioner bygger videre på Core NLP Practitioner her lærer du deg dypere selvforståelse med fundament for god selvledelse, utvikler din coachingkompetanse og praktiske verktøy til å utøve ytre forandringslederskap

Sted Neste kurs Varighet Pris
Halden Halden 12 dager 37.500 kr

Coachingskolen - NLP / Coachingutdannelse

Vi tilbyr NLP / coachingutdannelse. Vår coachingutdannelse bygger på Nevrolingvistisk psykologi (NLP), som er en moderne og effektiv metode. NLP handler om hvordan bruk av sansene og språket påvirker deg selv og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 9 måneder 19.800 kr

Coachingskolen del 2 - NLP Master Practitioner

Vi tilbyr kurs i NLP Master Practitioner del 2, som fortsetter der NLP Practitioner del 1 slutter. På dette kurset er det enda flere modeller og teknikker, og mer vekt på coaching. Kurset har 4 moduler som går over 4 helger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 helger (4 moduler) 23.800 kr

NLP Premium Master Practitioner (basert på New Code NLP)

Vi tilbyr kurs i NLP Premium Master Practitioner (basert på New Code NLP). Utdanningen bygger på NLP Practitioner. Det er for de som ønsker å fordype seg i NLP faget, lære mer spesifikt om enkelte temaer og tilegne seg ny og dypere NLP kunnskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 12 dager 29.500 kr

Profesjonell Coach utdannelse

Dette er en kraftpakke i profesjonell coaching, for deg som ønsker å utvikle ferdigheter i coaching og NLP. Våre NLP og Coach utdanninger gir nasjonalt og internasjonalt godkjente sertifiseringer. Studiene er anbefalte og anerkjente fordi de bygger på utpreget faglig standard, lang og bred erfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 9 dager