Hvilke kostråd skal vi forholde oss til i bolig / institusjon? Føler du det er en jungel av kostholdsråd? Forvirret over hva som faktisk er sunt? Hva er gjeldende for ernæringsarbeidet i helse- og omsorgstjenesten? Formålet med nettkurset er godt ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten.
Vi tilbyr kurs om overvekt hos barn - mat og måltider i barnehage og SFO. Hvordan kan vi møte utfordringer med økende overvektsproblematikk hos barn? Vi vet at vaner og handlingsmønstre tar form allerede fra tidlig alder. Gode vaner som tilegnes i barnealder, kan derfor vare livet ut.
Vi tilbyr nettstudiet helseservice vg2. Dette kurset er for deg som ønsker å jobbe innenfor helse- og oppvekstfag (for eksempel helsesekretær) men som mangler programfag fra vg2.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.
Har du sans for god mat og god drikke? Er du kreativ og nøyaktig? Har du interesse for kosthald og helse. Er nysgjerrig på smak og nye rettar? Då kan restaurant- og matfag vere noko for deg. Du kan gå 2 år på skule og deretter bli lærling.
Vi tilbyr kurs i restaurant- og matfag. Er du interessert i kosthold og ernæring? Liker du å tilberede og servere mat? Har du lyst til å reise eller jobbe i et internasjonalt miljø? Da kan utdanning innen restaurant- og matfag være noe for deg.