Vi tilbyr kurs i restaurant- og matfag. Er du interessert i kosthold og ernæring? Liker du å tilberede og servere mat? Har du lyst til å reise eller jobbe i et internasjonalt miljø? Da kan utdanning innen restaurant- og matfag være noe for deg.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon - teori til fagprøven. Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg! Kurset er lagt opp til undervisning en kveld i uken frem til eksamen.
Vi tilbyr kurs om overvekt hos barn - mat og måltider i barnehage og SFO. Hvordan kan vi møte utfordringer med økende overvektsproblematikk hos barn? Vi vet at vaner og handlingsmønstre tar form allerede fra tidlig alder. Gode vaner som tilegnes i barnealder, kan derfor vare livet ut.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.
Hvilke kostråd skal vi forholde oss til i bolig / institusjon? Føler du det er en jungel av kostholdsråd? Forvirret over hva som faktisk er sunt? Hva er gjeldende for ernæringsarbeidet i helse- og omsorgstjenesten? Formålet med nettkurset er godt ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Målsettingen med kurset er at kursdeltakeren skal tilegne seg det teoretiske innen faget industriell matproduksjon. Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet for mat- og drikkeindustrien.