Kurs i kostholdsveiledning i Bergen

Balansert mat - karbohydrat, fett og protein

Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr

Drikke av denne? -foredrag om energi og overskudd i hverdagen

I løpet av «Drikke av denne?» vil du få tips til hvordan du kan få mer energi og overskudd i hverdagen til å gjøre akkurat det du har lyst til å gjøre. Se for deg at du har energi og «guts» til å virkeliggjøre drømmene dine.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie DVD-spilletid er 31 min. 230 kr

Fokus på Blodsukker. - foredrag om stabilt blodsukker

Stabilt Blodsukker er to foredrag i en film. Det første foredraget er av Unni Pedersen. Hun er kjemiingeniør og har lang erfaring som kostholdsveileder. Det andre foredraget omtaler også blodsukker og kosthold – melk og brødvarer (gluten).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Spilletid er 1 time og 52 min. 300 kr

Fokus på Cellesalt, melk og gluten - foredrag

Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Spilletid er 2 timer og 54 min. 299 kr

Fokus på Omega 3 - foredrag

Vegard Holum har studert omega 3 fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange a°r arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna og ungdommene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 26 minutter 300 kr

Frisk hele livet -foredrag

Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Spilletid er 2 timer og 5 minutter 300 kr

Hundsund Skolerestaurant

Alt for mange av barna våre er i ferd med å kose seg til svake skoleresultater, og mulig fremtidig dårlig helse ved å spise for mye sukkerholdig hvete-bakst, bruk, nudler, energidrikker og godteri i det daglige. Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Spilletid er 45 min. 250 kr

MAT - foredrag om kosthold

MAT? Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor. Men hva med kroppen, verdens fineste maskineri, hvilken «bensin» må den ha?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Spilletid er 1 time og 49 min. 360 kr

Åssiden skole i Drammen Skolerestaurant

Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Spilletid er 31min. 250 kr

Helse, livsstil og kosthold - nettkurs

Vi tilbyr kurs i helse, livsstil og kosthold som nettkurs. Nettkurs eller brevkurs kombinert med forelesninger i form av lyd og bilde på din egen PC.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.500 kr

Ned i vekt: En -til - En - Online

På dette kurset får du hjelp til å gå ned i vekt via Facetime. På kurset lærer du å spise riktig sammensatt mat i riktige mengder. Du vil raskt oppdage at du ikke trenger gå rundt å være sulten for å gå ned i vekt. Du kan spise litt av alt, men ikke alltid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måned 1.350 kr

<< Forrige side  |  1 2   |