Koreografikurs i Sør-Trøndelag

Koreografi er viktig i dans. I et koreografikurs lærer man om komposisjonen i dansen og om rekkefølgene av bevegelser. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Koreografi - litt øvet nivå 2 (13 år+)

Vi tilbyr dansekurs i koreografi for ungdom på litt øvet nivå 2. Denne klassen er åpen fra det året du fyller 13 år, og du møter både ungdom og godt voksne på denne klassen. Koreografi 2 er en nivå 2 klasse i koreografi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 55 minutter 2.520 kr

Koreografi - nybegynner nivå 1 (13 år+)

Vi tilbyr dansekurs i koreografi for ungdom på nybegynner nivå 1. Koreografi 1 undervises av Trine Kjøsnes, og er åpen for aldersgruppen 13 - 16 år. Det kreves ingen forkunnskaper for å starte på denne klassen, alt du trenger å kunne lærer du i klassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 55 minutter 2.520 kr

Koreografi - øvet nivå 3 (13 år+)

Vi tilbyr dansekurs i koreografi for ungdom på øvet nivå 3. Koreografi 3 undervises av Mina Skjervheim, og du må kunne ta koreografi kjapt og ha en god kunnskap til grunnteknikker i street dance. Klassen er åpen fra det året du fyller 16 år, og har ingen øvre aldersgrense.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 70 minutter 2.520 kr

Dans for Kor - dansepedagog - kor-koreografi

"Dans for Kor". Sang og bevegelse er nært beslektet fordi man bruker kroppen som verktøy. Bevegelsesoppvarming på korøvelsen kan hjelpe på oppvarming av stemmen og bidra til det sosiale miljøet i et kor. Kor-koreografi skaper ekstra liv i kor-rekkene, og tilfører et ekstra uttrykk i fremførelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Utdrikningslag - dansepedagog

DFA lager skreddersydde opplegg for utdrikningslag. Lotte Sørli koreograferer og innstuderer dans etter deres ønske, eller holder et morsomt dansekurs med bruden/brudgommen og hele laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet