Swingkurs i Sør-Trøndelag

Her finner du swingkurs for både nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Swing oppstod på 1920 og 1930-tallet, og er i dag en veldig populær dans som danses over store deler av verden. Meld deg på et swingkurs i dag, og bli en løve på dansegulvet.

Helgekurs i swingdansen BUGG

Vil du lære en av de mest allsidige swingdansene som finnes, da må du bli med å lære å danse Bugg. Bugg er en moderne swingdans som danses av mennesker i alle aldre. Størst utbredning har dansen i Sverige, men også i Norge er det flere og flere som danser bugg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 800 kr

Swingkurs nivå 1 - nybegynner

Vi tilbyr svingkurs nivå 1 for nybegynnere. Vi lærer deg å danse på en enkel og lettfattelig måte. Ingen tidligere erfaring fra dans er nødvendig på våre nybegynnerkurs!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 ganger 750 kr

Swingkurs nivå 2 - videregående

Vi tilbyr dansekurs i sving på litt øvet nivå. Vi lærer deg å danse på en enkel og lettfattelig måte. Nivå 2 kurset bygger videre på nybegynnerkurset med raskere og kulere musikk, flere turer og danseteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 uker 750 kr

Vi tilbyr privattimer i hip hop / showdans til utdrikningslag

Vi tilbyr privattimer til drikningslag eller andre grupper som ønsker koreografert dans som hip hop eller showdans kan ta kontakt med fagansvarlig. Ta kontakt for mer informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Avtales kr

Vi tilbyr privattimer i swing og brudevals

Vi tilbyr privattimer i swing og brudevals. Vi har for tiden noe ledig kapasitet i våre lokaler, og leier gjerne ut til alle som driver danse eller treningsrelatert aktivitet. Kanskje mangler din danseklubb treningstider, undervisningsrom, eller dere ønsker å arrangere kurshelg eller seminar?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Avtales kr