Breakdancekurs i Sør-Trøndelag

Her finner du breakdance kurs både for nybegynnere og viderekomne. Breakdance har utviklet seg siden den først oppstod i South Bronx på 1960 tallet, og man danser alene eller i ”crews”. Kanskje et kurs i breakdance kan være første ledd på veien til ”Battle of the year”, den gjeveste breakdanceturneringen av dem alle..?
Vi gjør oppmerksom på at kurs i hip hop har egen kategori.

Breakdance - nybegynner nivå 1 ( 13 år +)

Breaking 1 undervises av Hanne Kauko og Kim Winberg. Denne klassen er åpen for alle som fyller minst 13 år i år, det er ingen øvre aldersgrense og det kreves ingen forkunnskap. Breaking er en dansestil som kjennetegnes av at danseren gjør steg, triks og bevegelser som markeres til breaks i musikken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 70 minutter 2.660 kr

Breakdance nivå 2 (13 år +)

Vi tilbyr breakdance nivå 2 (13 år +). Breaking 1+2 undervises av Hanne Kauko og Kim Winberg. Denne klassen er åpen for alle som fyller minst 11 år i år, det er ingen øvre aldersgrense og det kreves ingen forkunnskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 55 minutter 2.6600 kr

Dansesal - Åpen Session (11 år+)

Vi tilbyr Åpen Session for ungdom fra 11 år og oppover. Dette er en åpen dansesal for trening på det du måtte ønske. Åpen Session ledes av Kasper Løberg Dahl som Session Host, han åpner og lukker lokalet og koordinerer musikken gjennom treningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 400 / 800 pr år kr