Kurs i locking i Sør-Trøndelag

Ble startet på 70-tallet av en danser ved navn Don Campbell og ble først populært under navnet Campbellocking. Han startet The Lockers som har skapt fundamentet for både dansen og klesstilen. Stilen ble senere adoptert av den voksende hip hop kulturen og har påvirket mye av dagens dansestil. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Kids hiphop og locking (10 - 12 år)

Vi tilbyr dansekurs i kids hiphop og locking for barn. Her lærer aldersgruppen 10 - 12 år hvordan å danse til Både hiphop og funk-musikk, og de møter i tillegg til hiphop en dansestil som har mye karakter, styrke og humor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 55 minutter 2.310 kr

Kids hiphop og locking (7 - 9 år)

Vi tilbyr dansekurs i kids hiphop og locking for barn. Her lærer aldersgruppen 7 - 9 år hvordan å danse til Både hiphop og funk-musikk, og de møter i tillegg til hiphop en dansestil som har mye karakter, styrke og humor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 45 minutter 2.310 kr

Locking - litt øvet nivå 2 (13 år+)

Vi tilbyr dansekurs i locking for ungdom på litt øvet nivå 2. Locking 2 undervises av Trine Kjøsnes, og er åpen fra det året du fyller 13 år. Her er det ingen øvre aldersgrense, og det skaper et spennende og kreativt miljø med utveksling på tvers av alder og generasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 70 minutter 2.520 kr

Locking - nybegynner nivå 1 (13 år+)

Vi tilbyr dansekurs i locking for ungdom på nybegynner nivå 1. Locking 1 undervises av Trine Kjøsnes, og er åpen fra det året du fyller 13 år. Her er det ingen øvre aldersgrense, og det skaper et spennende og kreativt miljø med utveksling på tvers av alder og generasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 55 minutter 2.520 kr

Locking - øvet nivå 3 (13 år+)

Vi tilbyr dansekurs i locking for ungdom på øvet nivå 3. Locking 3 undervises av Tomas Vikeland, og er åpen for øvede locking-elever som fyller minst 13 år i år. Klassen har ingen øvre aldersgrense.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14 uker á 70 minutter 2.520 kr