Her finner du kurs som omhandler lover, forskrifter, og regler for hvordan man oppfyller kravet til internkontroll og internrevisjon. Har dere problemer i bedriften. I dag er det veldig vanlig å skaffe eksternkompetanse og råd innen systematisk HMS- arbeid og internkontroll. Vi er gjerne behjelpelige med å skreddersy en løsning for din organiasjon.
Vi tilbyr Kurs i HACCP & hygiene for bløggebåter. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes til å forenkle begreper og tilpasse dem til arbeidshverdagen på bløggebåter.
Vi tilbyr HACCP revisjon og videreutviklingskurs. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr Revisjonskurs. Trenger du hjelp eller støtte til å utføre dine første revisjoner? Enten det er intern- eller leverandør -revisjoner, vil dette kurset gi deg den trygghet du trenger.
Vi tilbyr kurs for revisorer og revisjonsledere etter NS-EN ISO 9001 og NS-EN ISO 19011 - med mulighet for sertifiseringseksamen. Etter endt kurs skal deltagerne kunne planlegge, gjennomføre og følge opp et revisjonsprogram.
Vi tilbyr kurs om internrevisjon av ledelsessystemer. Ønsker du å styrke kompetansen din innen internrevisjon og lære hvordan du kan bidra til kontinuerlig forbedring? Kurset gir deg praktisk innsikt og nyttige verktøy for å planlegge, gjennomføre og følge opp revisjoner av ledelsessystemer.
Vi tilbyr kurs om systemrevisjon med NS-EN ISO 19011 som e-læring. Kurset gjør deg kjent med standarden, og gjør deg i stand til å planlegge og gjennomføre revisjoner av et styringssystem basert på NS-EN ISO 19011.
Dette er samlingsplassen og arenaen for deg som arbeider med arbeidsvarsling, trafikkdirigering, tekniske krav i standarder og regelverk
Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Gjennomføring av en revisjon krever øvelse. Vi har over flere år utviklet et unikt revisjonskurs, hvor vi praktiserer «learning by doing». Kurset gjennomføres kun 2 ganger pr år og har begrenset antall plasser.
Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Gjennomføring av en revisjon krever øvelse. Gjennom en kombinasjon av teori og praktiske øvelser, guider vil deltagerne trinn for trinn gjennom revisjonsprosessen.
Vi tilbyr nettkurs om revisjonsmetodikk. Målsettingen med kurset er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr kurs om profesjonsansvar for revisorer - ny lovgivning, praksis og standarder. Reglene for når revisor kan bli holdt erstatningsansvarlig er i stadig utvikling. Det er vedtatt en ny revisorlov som trådte i kraft 1.1.2021.
Når sjekket du sist at brannslukkingsapparatet var i orden? Visste du at vedlikehold og service på dette krever grøntkort? Et viktig element i et godt brannvern er å sørge for at slukkeapparatene er i orden og klare til bruk dersom en brann skulle finne sted.
Vi tilbyr nettkurs om ny revisjonsstandard ISA 315. Kurset går igjennom de endringer som har kommet i ISA 315 med virkning for revisjon av regnskapsåret 2022. Det er en del nye begreper og en del oppfriskning som gjennomgås samt noen nyttige tips til den praktiserende revisor.
Vi tilbyr nettkurs om revisjon av transaksjoner med nærstående parter. Revisjon av transaksjoner med nærstående parter er ofte et område som er vanskelig å revidere på en tilfredsstillende måte. Dette forholdet blir av den grunn av og til prioritert bort.
Vi tilbyr kurs i forebygging av Legionellasmitte. Forskrift om miljørettet helsevern inneholder eget kapittel om forebygging av Legionellasmitte. Sammen med Helse- og Miljøtilsynet Salten vil vi også i 2020 tilby kurs i Legionellaforebygging.