Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr renholdskurs 1, grunnkurs i moderne renhold for bedrifter. Kurset gir en grunnleggende innføring i de begreper og ferdigheter en yrkesrenholder i dag må ha kjennskap til. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr renholdskurs 2, teamarbeid for bedrifter. Kurset gir deltagerne forståelse for fordelene knyttet til bruken av team og innføring av teamarbeid blir lettere. Teamarbeid gir høyere effektivitet og gir en positiv effekt rent sosialt. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Et miniseminar som bevisstgjør deltakerne på den verdiskapning som ligger i renholdsindustrien. Først og fremst et seminar for å bygge opp selvanseelse og skape motivasjon og positive tanker om egen jobb. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr renholdskurs 4, hovedrengjøring for bedrifter. Kurset i hovedrengjøring gir en grundig innføring i moderne hovedrengjøring og rengjøringsmetoder. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr spesialtilpasset opplæring i renhold for bedrifter. Kursopplegg tilpasset kundens behov, herunder opplæring for renholdsledere.
Vi tilbyr sertifiseringskurs for NS INSTA 800 - kunnskapsnivå 3 for bedrifter. Kunnskapsnivå 3 er et personsertifiseringskurs med krav om 15 timer teori. Kurset gir en grundig innføring i standarden.
Vi tilbyr sertifiseringskurs for NS INSTA 800 kunnskapsnivå 4 for bedrifter. En sertifisering av kompetansenivå innenfor NS-INSTA 800 har blitt et verdifullt og ettertraktet dokument. Personer med denne dokumenterte kompetansen er sterkt etterspurt i anbudskonkurranser i offentlig sektor.
Vi tilbyr webinarkurset Inspektor legionellamodul. Innføringskurset tar deg gjennom stegene i kartleggingsverktøyet Inspektor og viser deg samtidig hvordan du kan følge opp egne anlegg. I tillegg får du veiledning i hvordan du kan utnytte innsikten du får gjennom Inspektor
Vi tilbyr webinarkurset Inspektor vannbehandlingsmodul. Innføringskurset tar deg gjennom stegene i kartleggingsverktøyet Inspektor og viser deg samtidig hvordan du kan følge opp egne anlegg. I tillegg får du veiledning i hvordan du kan utnytte innsikten du får gjennom Inspektor.
Vi tilbyr webinarkurs i Legionellakontroll - i kjøletårn og skrubberanlegg. Kurset er spesielt egnet for eiere og driftere av kjøletårn og skrubberanlegg som må imøtekomme forskriftskrav om akkreditert inspeksjon av anleggene sine
Vi tilbyr Webinarkurs for bedriftsinternt/mindre grupper i Legionellakontroll i dusjanlegg . Kurset gir en innføring i aktuelle forskrifter og veiledere, hvordan du selv kan forebygge Legionella og hva du skal gjøre om det oppdages Legionella i dine anlegg.
Vi tilbyr webinaret Vannbehandling i lukkede energianlegg. Vannbehandling i lukkede energianlegg v/ Van Ha Doan. Dette er et innføringskurs i vannbehandling av lukkede væskebårne varme- og kjøleanlegg, energibrønner og gjenvinnere.
Vi tilbyr webinaret Vannbehandling i lukkede energianlegg. Kurset gir en grundig innføring i viktigheten av vannbehandling i varme- og kjøleanlegg og kompetanse til å vurdere status på eget vannbehandlingsprogram
Vi tilbyr webinaret Vannbårne varmeanlegg: Drift og vedlikehold. urset gir en grundig innføring i oppbygning, drift, veldikehold og feilsøking ved vannbårne varme- og kjøleanlegg. Du får også veiledning i optimalisering og energieffektivisering av slike anlegg
Vi tilbyr webinaret ventilasjon: -funksjon drift og vedlikehold. Kurset gir deg grundig innføring i hvordan et ventilasjonanlegg er bygd opp, med alle komponenter. Du får også veiledning i praktisk forståelse for funksjon, feilsøking og optimalisering av ventilasjonsanlegg
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter inkludert fallsikring som nettkurs. Målsettingen er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra 2 til 5 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter med fallsikring som webinar. For å montere stillas fra 2 - 5 meter er det et krav om at man har dokumentert opplæring med minst 7.5 timer teori + 7.5 timer praktisk øvelse.
Vi tilbyr nettbasert stillaskurs fra 5 - 9 meter inkludert fallsikring. Kurset vil gi deg en grundig forståelse av hvordan du kan arbeide trygt og effektivt med stillaser. Kurset dekker ulike temaer som er relevante for montering, demontering og endring av stillaser.
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter inkludert praksis som webinar. Kurset tilfredsstiller kravene til opplæring og gir en dokumentert opplæring med Kompetansebevis.
Vi tilbyr VBL Fagopplæring, 7 e-læringskurs for ventilasjons og blikkenslagerfaget. Målet med kursene er at alle medarbeidere etter endt opplæring vil ha økt sin kompetanse i ventilasjons- og blikkenslagerfaget. Kursene egner seg både for etter- og videreutdanning, og som oppslagsverk for bransjen.
Vi tilbyr innføringskurs i ADK1 som nettundervisning. Dette er et 2-dagers kurs for deg som ønsker en innføring i hva ADK går ut på. Vi går igjennom alle 14 delmålene i kortversjon, som er det samme som de ordinære ADK kursene våre.
Vi tilbyr ADK1 resertifisering for bedrifter. Ved revisjonen av ADK Læreplanen i 2008 ble det lagt inn en gyldighetsperiode for ADK sertifikatet. Gyldighet ble satt til 6 år. Gyldighetsperioden er rullerende - de gjelder i 6 år fra utstedelsesdato og må deretter fornyes med et resertifiseringskurs.
Vi tilbyr kurs med ADK1-sertifisering for bedrifter. ADK1-sertifiseringskurs gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg.
Vi tilbyr kurs med ADK1-sertifisering som nettundervisning. ADK1-sertifiseringskurs gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg.
Vi tilbyr kurs om byggeledelse som nettundervisning VA. God byggeledelse og kontroll av VA-prosjekter er en forutsetning for at VA-prosjekter leveres i tråd med avtalt kvalitet og pris. Potensielt er det betydelige kostnader å spare for kommunen / tiltakshaver.
Vi tilbyr fagbrev i byggdrifterfaget som nettundervisning. Jobber du som byggdrifter uten fagbrev? Som praksiskandidat kan du nå få formell kompetanse og styrke dine muligheter i bransjen. Med fagbrev kan du også videreutvikle kompetansen din i fremtiden.
Vi tilbyr fagbrev i tømrerfaget som nettundervisning. Ønsker du å ta svennebrev som voksen? Dette kurset forbereder deg til teoridelen for svenneprøven som tømrer. Det er aldri for sent å sikre svennebrev på det du kan - Norsk Fagutdanning hjelper deg på veien!
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev som renholdsoperatør - eksamensforberedende fagbrevkurs, teori. Har du erfaring fra renhold og ønsker å formalisere kompetansen din? Da kan fagbrev som voksen være løsningen for deg!
Vi tilbyr fagbrev i vei- og anleggsfaget som nettkurs. Ved å delta på eksamensforberedende kurs hos Norsk Fagutdanning vil du gjennomføre teoretisk eksamen som praksiskandidat før oppmelding til fagprøven.
Vi tilbyr nettbasert stillaskurs fra 2 - 9 meter og over 9 meter - teori. Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker får opplæring på systemstillaser med øverste stillasgulv fra 2 / 5 meter og inntil 5 / 9 meter i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis for bedrifter. Målsettingen med kurset skal gi deltakerne innsikt og kunnskap om bygging, utvidelse, endring og nedtakning av alle stillastyper som omhandles av forskriften.
Vi tilbyr nettkurs til svennebrev som murer. Har du erfaring fra murarbeid og ønsker å formalisere kompetansen din? Da kan svennebrev som voksen være løsningen for deg! Det er aldri for sent å sikre svennebrev på det du kan - Norsk Fagutdanning er her for å hjelpe deg hele veien!
Vi tilbyr våtromskurs BVN - modul B for bedrifter. Våtromsertifisering for prosjekterende / faglig leder på våtromsprosjekter. To kursalternativer, enten livebasert kurs online eller som fysisk samlingsbasert kurs. Kurset starter med en dags undervisning som tar for seg de gjeldende regler.
Vi tilbyr våtromskurs BVN - modul B som nettkurs. Våtromsertifisering for prosjekterende / faglig leder på våtromsprosjekter. To kursalternativer, enten livebasert kurs online eller som fysisk samlingsbasert kurs.
Vi tilbyr våtromskurs BVN grunnmodul, modul A og oppdatering for bedrifter. Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning eller som livesending via web. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvingsoppgaver. Dette løses hjemmefra på nett.
Vi tilbyr våtromskurs BVN grunnmodul, modul A og oppdatering som nettkurs. Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning eller som livesending via web. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvingsoppgaver. Dette løses hjemmefra på nett.
Vi tilbyr nettstudiet fagbrev elektriker for praksiskandidater. Jobber du innen elektro eller industri og teknologi og ønsker formell kompetanse som elektriker? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr nettstudiet Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater. Jobber du innen elektro eller industri og teknologi og ønsker formell kompetanse som kulde- og varmepumpetekniker? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr nettstudiet Fagbrev renholdsoperatør for praksiskandidater. Jobber du innen renhold og ønsker formell kompetanse som renholdsoperatør? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.
Vi tilbyr Stillasbyggerkurs inntil 5 meter høyt teori + praksis. Dette kurset kan holdes de fleste steder på forespørsel. Men i de fleste tilfeller vil det kreve et visst antall deltakere for at kurset kan holdes på ditt hjemsted. Ta kontakt for bedrifts interne eller åpne kurs.
Vi har gjennom opplæringskontoret på Jaren og i egen regi, hjulpet mange kandidater frem mot beståtte eksamner i elektrikerfaget.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kursing og opplæring for de som ønsker å ta steget og begynne med solcelle installasjoner.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i overordnet elektrorelatert regelverk. Kurset er tilpasset ledere i elektrobedrifter og tar for seg sentrale forskrifter som man bør ha kjennskap til som leder i foretak som utfører arbeid på elektriske anlegg.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen