I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr innføringskurs i ADK1 som nettundervisning. Dette er et 2-dagers kurs for deg som ønsker en innføring i hva ADK går ut på. Vi går igjennom alle 14 delmålene i kortversjon, som er det samme som de ordinære ADK kursene våre.
Vi tilbyr ADK1 resertifisering for bedrifter. Ved revisjonen av ADK Læreplanen i 2008 ble det lagt inn en gyldighetsperiode for ADK sertifikatet. Gyldighet ble satt til 6 år. Gyldighetsperioden er rullerende - de gjelder i 6 år fra utstedelsesdato og må deretter fornyes med et resertifiseringskurs.
Vi tilbyr ADK1 resertifiseringskurs som nettundervisning. Ved revisjonen av ADK Læreplanen i 2008 ble det lagt inn en gyldighetsperiode for ADK sertifikatet. Denne gyldighetsperioden ble satt til 6 år.
Vi tilbyr kurs med ADK1-sertifisering for bedrifter. ADK1-sertifiseringskurs gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg.
Vi tilbyr kurs med ADK1-sertifisering som nettundervisning. ADK1-sertifiseringskurs gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettkurs. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Kurset tilfredsstiller krav til opplæring etter håndbok N301 «Arbeid på eller ved veg». Tar du kurset gjennom Norsk Fagutdanning følger vi deg opp i god tid før ditt sertifikat går ut.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som nettkurs. Kurset tilfredsstiller krav til opplæring etter håndbok N301 «Arbeid på eller ved veg». Tar du kurset gjennom Norsk Fagutdanning følger vi deg opp i god tid før ditt sertifikat går ut.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltagerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndighetene setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på risk- og fylkesveier.
Vi tilbyr kurs om asbest rørsanering utvendig for bedrifter. Vårt rørsaneringskurs er for de som kun har behov for opplæring av asbestsementrør i vann- og avløpsnettet, og ikke full sertifisering.
Vi tilbyr kurs om asbest sanering - utvendig, innvendig, rør, oppdatering for bedrifter. Arbeid med asbest krever godkjent opplæring før arbeidet starter. Det er arbeidsgivers ansvar at alle som deltar i arbeid med asbest har dokumentert kompetanse.
Vi tilbyr kurs om asbest sanering - utvendig, innvendig, rør, oppdatering som nettundervisning. Arbeid med asbest krever godkjent opplæring før arbeidet starter. Det er arbeidsgivers ansvar at alle som deltar i arbeid med asbest har dokumentert kompetanse.
Vi tilbyr branntettingskurs for bygg og anleggsbransjen som nettundervisning. Kurs i branntetting gir deltakerne grunnleggende kunnskap som trengs for å gjennomføre branntetting på en sikker og forskriftsmessig måte.
Vi tilbyr fagbrev i automatiseringsfaget som nettkurs. Norsk Fagutdanning tilbyr en spennende utdanning som gir deg den teoretiske opplæringen du trenger for å ta to sentralgitte eksamener i automatiseringsfaget: Vg2 (Aut2102) og Vg3 (Aut3103).
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev i gjenvinningsfaget. Har du erfaring som gjenvinningsoperatør eller jobber i avfalls- og gjenvinningsbransjen? Med fagbrev får du dokumentert din kompetanse og nye muligheter i en bransje som bidrar til bærekraft og ressursutnyttelse.
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev i produksjonsteknikkfaget. Har du erfaring fra produksjonsbedrift og ønsker å formalisere kompetansen din? Fagbrev som voksen kan være løsningen for deg! Det er aldri for sent å sikre fagbrev på det du kan - Norsk Fagutdanning er her for å hjelpe deg hele veien!
Vi tilbyr nettkurs til fagbrev som logistikkoperatør. Har du erfaring innen logistikk og ønsker å formalisere kompetansen din? Da kan fagbrev som voksen være noe for deg! Det er aldri for sent å sikre fagbrev på det du kan - Norsk Fagutdanning er her for å hjelpe deg hele veien!
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne økt kunnskap og fokus på sikkerhet for å unngå skader og ulykker på arbeidsplassen. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesninger og gruppearbeid.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne økt kunnskap og fokus på sikkerhet for å unngå skader og ulykker på arbeidsplassen. Undervisningsformen blir en veksling mellom korte forelesninger og gruppearbeid.
Vi tilbyr nettkurs om plan- og bygningsloven - innføring i byggereglene TEK17. Målsettingen er å gi deltakerne en grov oversikt over plan- og bygningsloven, med særlig vekt på de forskrifter (TEK, SAK OG DOK) man må kjenne til ved søknad og gjennomføring av tiltak og dokumentasjon ifm byggesak.
Vi tilbyr kurs om plan- og bygningsloven, innføring i byggereglene TEK17 for bedrifter. Formålet er å gi deltakerne en grov oversikt over plan- og bygningsloven, med særlig vekt på de forskrifter (TEK, SAK OG DOK) man må kjenne til ved søknad og gjennomføring av tiltak og dokumentasjon ifm byggesak.
Vi tilbyr nettbasert stillaskurs fra 2 - 9 meter og over 9 meter - teori. Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker får opplæring på systemstillaser med øverste stillasgulv fra 2 / 5 meter og inntil 5 / 9 meter i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis for bedrifter. Målsettingen med kurset skal gi deltakerne innsikt og kunnskap om bygging, utvidelse, endring og nedtakning av alle stillastyper som omhandles av forskriften.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Temakurset gir det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler (Form). Kurset beskriver også utførelsen av de forskjellige formkravene, behovsvurdering og typiske anvendelsesområder.
Vi tilbyr kurs i FSE Lav og høyspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr kurs i FSE lavspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bygg- og anleggsbransjen som e-læring. Obligatorisk HMS-opplæring for ledere i henhold til Arbeidsmiljøloven §3-5: Arbeidsgivers plikt til å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.
Kurset gir deltakerne en forståelse for RCM-prosessen og de grunnleggende prinsippene. Deltakerne får en generell forståelse for hva RCM er, hvordan metoden implementeres og hvordan den kan hjelpe med å oppnå organisasjonens pålitelighetsmål.
Koordinatorskolen ble etablert i 2013 for å bidra til at markedet skulle få tilgang til kompetente koordinatorer innen sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA). Kurset er et samarbeid mellom Norges bygg- og eiendomsforening, Quality Norway og Tekna.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi tilbyr nettkurs om mineralittpuss - egenskaper og reparasjon. Edelpussen kjent som mineralittpuss, var en svært vanlig sluttbehandling på murbygg i Norge i perioden 1900-1970. Mange private, offentlige, og monumentale bygg har fasader med denne vakre og holdbare pusstypen.
Vi er inne i en tid hvor det skjer mye som får stor betydning for den eksisterende bygningsmasse. Stikkord som klimaendring og klimaavtale, sirkulær økonomi mm. EU besluttet i 2018 at de skal oppgradere 35 millioner bygninger i perioden 2020 – 2030.
Vi tibyr koppdateringskurs for SHA-koordinatorer som nettkurs. Har du tidligere deltatt på koordinatorskolen og/eller trenger en oppdatering? Da er dette kurs for deg!
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr tavlestandarden – NEK 439 - nettkurs. Tavleproduksjon krever inngående kjennskap til tavlestandarden NEK 439. NEK 439-serien skal legges til grunn for all produksjon av elektrotavler til bygg, industri og maskinanlegg.
Vi tilbyr temakurs om når pumpe- og tetningssystemet ditt betyr noe som nettbasert undervisning. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og forståelse av deres pumpe og tetningssystem slik at de kan gjøre nødvendige tiltak for å redusere uventede stopp og kostnader.
Vi tilbyr kurs Temakurs: Bevaringsverdige bygg – Innføring i vernebestemmelser og kulturminneverdier. Kulturminner er verdier for både publikum og eiere, men de kan også være utfordrende å forvalte på en god måte.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Anleggseiere har selv ansvar for vedlikehold av tavler i egne anlegg. Da vedlikehold ofte forsømmes, skyldes dette ofte mangel på informasjon og kunnskap om vedlikeholdsbehovet for sikker drift over tid.
Du vil lære viktigheten av å kartlegge en systematisk tilstand på bygg og vil øke din kompetanse og forståelse, samt se nytteverdien i å bruke NS 3424 som verktøy. Dette er trinn 1 av 2 uavhengige 4-timers temakurs.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS – Uninterruptible Power Supply – og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er, installasjon og tilkobling av disse med fokus på vern og den øvrige utførelsen i tavlene. Kurset vil gi deg den tekniske forståelsen og de gode løsningene i praksis.
Kulturminner er verdier for både publikum og eiere, men de kan også være utfordrende å utvikle på en god måte. I dette kurset vil vi formidle hva som skal til for å sikre prosesser i prosjektteamet og mot vernemyndighetene som utløser merverdiene.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fallsikring HMS - arbeid i høyden for HMS-personell. Verneombud, ledere og HMS-ansvarlige forventes å ha kjennskap til mange tema. Vi ønsker å styrke kunnskapen innen vårt fagområde hos HMS-personell, og lanserer derfor dette nye kurset.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring NS 9610 for bedrifter. Kurset er for deg som ønsker en generell innføring i faget fallsikring. Det er et velegnet kurs for deg som skal bruke enkle metoder for forflytning i høyden. Kurset er iht. opplæringsplanen i NS 9610 Fallsikring.
Vi tilbyr instruktørkurs i fallsikring NS9610 for bedrifter. Instruktørkurs fallsikring NS 9610 er påbygningskurset for deg som ønsker å undervise i fallsikringsfaget. Kurset er ment å gi deg et godt grunnlag for at du skal føle deg trygg i instruktørrollen.
Vi tilbyr kurs om sakkyndig fallsikring for bedrifter. Sakkyndig fallsikring er kurset for deg som skal ta den årlige inspeksjonen av fallsikringsutstyret. Dette kurset gir deg kompetanse til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til EN 365.
Vi tilbyr stolpekurs fallsikring NS 9610 for bedrifter. Stolpekurs fallsikring NS 9610 er kurset for deg som jobber i stolper og tremaster. Det er et velegnet kurs for deg som skal bruke stolpesko for å forflytte deg i høyden.
Vi tilbyr kurs om årlig nedfiring mast for bedrifter. Årlig nedfiring er en øving som skjer med bakgrunn fra en tilstrekkelig dokumentert opplæring.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kursing og opplæring for de som ønsker å ta steget og begynne med solcelle installasjoner.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen
Vi tilbyr kurs 3 arbeidsvarsling / skilting, manuell trafikkdirigering med praksis. Alle som utfører arbeid på eller ved veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr kurs i G8 lastebilkran for bedrifter. Vi kurser personell som skal bruke arbeidsutstyr definert i Arbeidsmiljøloven. Blant våre kurs er opplæring for lastebilkran. Lastebilkranfører opplæring inneholder en teoridelen og en praksisdel.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs 5 - 9 meter med fallsikring, for bedrifter. Kurset er lagt opp i henhold til nye forskrifter og skal sikre god kunnskap i forbindelse med stillasbruk for å hindre uhell og ulykker.
Vi tilbyr kurs i teleskoptruck klasse C1 - C2 for bedrifter og private. Teleskoptruckopplæringen inneholder en teoridel og en praksisdel med enten fadder-opplæring eller med instruktør.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring for bedrifter. Opplæringen er gitt i samsvar med krav i Forskrift om utførelse av arbeid §10-1, 2, 4.
Vi tilbyr anhuker og stroppekurs for bygg og anlegg som nettkurs. Bruk av løfteredskaper er basert på en blandet undervisningsform og inngår som en del av et komplett læreløp for modul 2.3 (G11). Første delen av kurset tas som spill utviklet av FIDL etter gjeldende lover, forskrifter og standarder.
Vi tilbyr anhuker og stroppekurs for bygg og anlegg som nettkurs på engelsk. Bruk av løfteredskaper er basert på en blandet undervisningsform og inngår som en del av et komplett læreløp for modul 2.3 (G11).
Vi tilbyr anhuker og stroppekurs for bygg og anlegg som nettkurs på polsk. Bruk av løfteredskaper er basert på en blandet undervisningsform og inngår som en del av et komplett læreløp for modul 2.3 (G11).
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for bygg og anlegg. Førstehjelpskurset er tilpasset bygg- og anleggsbransjen ved å samle de relevante skader for byggeplasser på en slik måte at det føles relevant og yrkesnært. Kurset er laget i samarbeid med Norsk Førstehjelpsråd.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for bygg og anlegg på engelsk. Førstehjelpskurset er tilpasset bygg- og anleggsbransjen ved å samle de relevante skader for byggeplasser på en slik måte at det føles relevant og yrkesnært. Kurset er laget i samarbeid med Norsk Førstehjelpsråd.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for bygg og anlegg på polsk. Førstehjelpskurset er tilpasset bygg- og anleggsbransjen ved å samle de relevante skader for byggeplasser på en slik måte at det føles relevant og yrkesnært. Kurset er laget i samarbeid med Norsk Førstehjelpsråd.
Vi tilbyr nettkurs for arbeid med stillas 2 - 9 meter. Kurset foregår som blandet undervisning. Første delen av kurset tas som spill utviklet av FIDL etter gjeldende lover, forskrifter og standarder. Den praktiske delen tas fysisk hos en bedrift.
Vi tilbyr kurs i fallsikring som nettkurs. Kurset foregår som blandet undervisning. Første delen av kurset tas som spill etter gjeldende lover, forskrifter og standarder. Den praktiske delen tas fysisk hos en bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om lav- og høyspenning med førstehjelp (FSE). Trenger du eller dine ansatte opplæring i FSE? Sikkerhetsforskriften stiller krav til at det gis nødvendig årlig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr nettkurs om lavspenning med førstehjelp (FSE)). Trenger du eller dine ansatte opplæring i FSE? Sikkerhetsforskriften stiller krav til at det gis nødvendig årlig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden. Fall fra høyde er en av de mest vanlige årsakene til arbeidsrelaterte ulykker, skader og dødsfall. Arbeid i høyden er alt arbeid hvor en person kan falle fra et nivå til et lavere nivå og skade seg.
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden på engelsk. Fall fra høyde er en av de mest vanlige årsakene til arbeidsrelaterte ulykker, skader og dødsfall. Arbeid i høyden er alt arbeid hvor en person kan falle fra et nivå til et lavere nivå og skade seg.
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden på polsk. Fall fra høyde er en av de mest vanlige årsakene til arbeidsrelaterte ulykker, skader og dødsfall. Arbeid i høyden er alt arbeid hvor en person kan falle fra et nivå til et lavere nivå og skade seg.
Vi tilbyr nettkurs om FSE for instruert personell. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap pålegger instruerte personer en årlig gjennomgang av "Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE".
Vi tilbyr nettkurs om FSE for instruert personell på engelsk. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap pålegger instruerte personer en årlig gjennomgang av "Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE".
Vi tilbyr nettkurs om FSE for instruert personell på polsk. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap pålegger instruerte personer en årlig gjennomgang av "Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE".
Vi tilbyr nettkurs om FSE høy- og lavspenning. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høy- og lavspenning på engelsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høy- og lavspenning på polsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning på engelsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning på polsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE lavspenning. FSE - «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg» pålegger elektrofagarbeidere og annet personell som jobber på eller nær elektriske anlegg å gjennomgå FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettkurs om FSE lavspenning på engelsk. FSE - «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg» pålegger elektrofagarbeidere og annet personell som jobber på eller nær elektriske anlegg å gjennomgå FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettkurs om FSE lavspenning på polsk. FSE - «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg» pålegger elektrofagarbeidere og annet personell som jobber på eller nær elektriske anlegg å gjennomgå FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for elektropersonell. I løpet av kurset vil du lære deg de grunnleggende prinsippene for å utøve livreddende førstehjelp ute, i hjemmet eller på arbeidsplassen. Kurset er basert på nasjonale rettingslinjer, og gir deg nødvendig teoretisk opplæring.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for elektropersonell på engelsk. I løpet av kurset vil du lære deg de grunnleggende prinsippene for å utøve livreddende førstehjelp ute, i hjemmet eller på arbeidsplassen. Kurset er basert på nasjonale rettingslinjer, og gir deg nødvendig teoretisk opplæring.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for elektropersonell på polsk. I løpet av kurset vil du lære deg de grunnleggende prinsippene for å utøve livreddende førstehjelp ute, i hjemmet eller på arbeidsplassen. Kurset er basert på nasjonale rettingslinjer, og gir deg nødvendig teoretisk opplæring.
Vi tilbyr nettkurs om hvordan håndtere asbest i et byggeprosjekt. Forskrift om utførelse av arbeid § 4-5 stiller krav til virksomheter som skal arbeide med asbest. Alle som skal håndtere asbest skal ha særskilt opplæring.
Vi tilbyr nettkurs om sikker bruk av kjemikalier. Arbeidsmiljøloven stiller krav til at alle arbeidstakere skal ha opplæring i arbeid med farlige kjemikalier. Kurset gir en dokumentert og grunnleggende opplæring i helsefarer forbundet med kjemikaliehåndtering.
Vi tilbyr nettkurs på engelsk om sikker bruk av kjemikalier. Arbeidsmiljøloven stiller krav til at alle arbeidstakere skal ha opplæring i arbeid med farlige kjemikalier. Kurset gir en dokumentert og grunnleggende opplæring i helsefarer forbundet med kjemikaliehåndtering.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som nettkurs. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som nettkurs på engelsk. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som nettkurs på polsk. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.