Vi tilbyr whisky smaking, edle, brune dråper. Denne brune drikken er mest kjent fra De Britiske Øyer og Irland. Mangfoldet er stort, interessen er økende for å lære mer om de ulike formene for whisky.
Vi tilbyr bartender / brennevinsutdanning som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 4 samlinger à 3 dager ved Beverage Academy oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen bartenderfaget.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi lærer om området Armagnac, og går igjennom armagnacens historie. Vi smaker på fem ulike typer, fra VS til XO.
Lær om calvados og dens historie. Vi smaker på fem ulike typer. Calvados er et spennende produkt produsert på epler og i enkelte tilfeller innslag pærer.
Vi lærer om området Cognac, og går igjennom cognacens historie. 1909 satte klare grenser for hvor og hvordan cognac kunne produseres. Vi smaker på fem ulike typer, fra VS til XO.
Vi tilbyr cognac kurs for bedrifter. Få kjennskap til hele produksjonsprosessen og merkingen av cognac. Kan du forskjellen på V.S. / 3 stjerner - V.S.O.P. / V.O. / Reserve - X.O. / Napolèon / Extra / V.S.O.P - Vieille Reserve / Vieux.