Kurs i akrobatikk i Oslo

Akrobatikk går aldri av mote, enten det dreier seg om turning eller sirkus. Akrobatikk utvikler de motoriske evnene, og er et utmerket supplement til for eksempel ballsport eller andre idretter med mye kroppskoordinasjon. Her finnes kurs for alle nivåer og aldre. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å finne noe i ditt området

Aerial Hoop - nybegynner

Vi tilbyr kurs i Aerial Hoop. Aerial Hoop er en ring som brukes til luftakrobatikk. Dette er en tung men morsom treningsform, som passer godt som et komplement til Pole dance.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 70 minutter 300 kr

Akrobatikk

Har du lyst til å lære mer om nysirkus og akrobatikk? Nå har du muligheten hos Sometimes. Timen vil gi deg ferdigheter som komplementerer din pole kunnskap og gir deg et helt nytt perspektiv som vil hjelpe deg å nå nye høyder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 90 minutter 300 kr

Drops, slides and acrobatics - Intermediate / Advanced

This workshop is focused on the technique and execution of the different kinds of drops, slides and somersaults. We will learn step by step how to reach tricks which could look impossible for you.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 90 minutter 650 kr

Tissue - voksne

Sometimes er stolte av å kunne tilby klasser i Tissue / Silks for voksne i Oslo. Her lærer du grunnleggende teknikker i luftakrobatikk og tissue, og inneholder mye styrke og fleksibilitetstrening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 70 minutter 300 kr