Kurs i linedance i Oslo

Linedance danses uten partner men sammen med mange andre gjerne oppstilt i rekker og rader. Line dans kom opprinnelig fra USA akkompagnert av country musikk. I dag brukes alle typer musikk som for eksempel disco, latino, swing, rock and roll osv. Ta med hele familien og dra på linedancekurs. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Linedance - litt øvet nivå 2

Vi tilbyr dansekurs i linedance på litt øvet nivå 2. Velkommen til morsomme, engasjerende dansekurs hvor du ikke trenger parter, men danser i koreograferte mønstre på linjer og rader til alle typer musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø 6 kvelder 720 kr
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 6 kvelder 830 kr
Oslo, Årvoll Oslo, Årvoll 6 kvelder 600 kr

Linedance - videregående nivå 3

Vi tilbyr dansekurs i linedance på videregående nivå 3. Linedance er mer enn bare countrymusikk - kom og prøv! Vi er et miljø med dansekurs over hele landet, workshops, dansekvelder og linedancefester hvor vi har det morsomt sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 6 kvelder 830 kr

Linedance for godt voksne - nybegynner nivå

Vi tilbyr dansekurs i linedance for godt voksne på nybegynner nivå. Velkommen til morsomme, engasjerende dansekurs hvor du ikke trenger parter, men danser i koreograferte mønstre på linjer og rader til alle typer musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grefsen Oslo, Grefsen 6 kvelder 600 kr

Linedance for nybegynnere

Vi tilbyr dansekurs i linedance for nybegynnere. Velkommen til morsomme, engasjerende dansekurs hvor du ikke trenger parter, men danser i koreograferte mønstre på linjer og rader til alle typer musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Abildsø Oslo, Abildsø 6 kvelder 720 kr
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 6 kvelder 830 kr
Oslo, Vålerenga Oslo, Vålerenga 3 kvelder 350 kr
Oslo, Årvoll Oslo, Årvoll 6 ganger 600 kr

Linedance for nybegynnere - helg

Vi tilbyr dansekurs i linedance for nybegynnere over 1 helg. Velkommen til morsomme, engasjerende dansekurs hvor du ikke trenger parter, men danser i koreograferte mønstre på linjer og rader til alle typer musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 helg 350 kr
Oslo, Sandaker Oslo, Sandaker 1 helg 350 kr

Line dance - nybegynnere/litt øvet

Vi tilbyr kurs i line dance - nybegynnere/litt øvet. Syns du det danses for lite om dagen? Nå kan du trene ved å danse deg gjennom line dance-kombinasjoner til musikksjangere som hip hop, disco, r´n´b og pop!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Gamlebyen Oslo, Gamlebyen 10 kvelder 1.875 kr

Workshop grunnkurs i linedance - ungdom og voksne

Vi tilbyr workshop med grunnkurs i linedance for ungdom og voksne. Nå er det bare å finne frem cowboyhatten! Her lærer du alt i linedance. Det finnes langt flere varianter enn de fleste er klar over, og her danser vi til country, disko, salsa, cha-cha-cha, funk, jazz og andre musikkstiler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lilleaker Oslo, Lilleaker 120 minutter 350 kr

Linedancekurs

Vi tilbyr linedancekurs. Det er flere steder som det blir arrangert faste sosial-kvelder. Her får du danset linedance, truffet andre fra flere klubber, og har det gøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Haugerud Oslo, Haugerud Ta kontakt kr

Irsk dans - Enkelttimer

Vi tilbyr irsk dans - Enkelttimer. Irsk solo dans eller irsk dans er individuell dans som består av danser med myke sko, såkalte softshoes eller ghillies, og danser med spesielle steppesko, såkalte hardshoes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 1 time 1.500 kr

Irsk dans - Workshop

Vi tilbyr irsk dans - Workshop. Irsk solo dans eller irsk dans er individuell dans som består av danser med myke sko, såkalte softshoes eller ghillies, og danser med spesielle steppesko, såkalte hardshoes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 1 time 7.000 kr

Irsk dans ungdom / voksne

Sound-Irish Dance Factory arrangerer faste kurs på Senteret for internasjonal dans i Kongensgate 16 i Oslo. Det undervises i solo dans hardshoe og softshoe, ceili og showkoreografi, fra nybegynner til øvet nivå. Kursene holder høy undervisnings -standard på teknikk og trinn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 15 kvelder 1.800 kr

Linedancekurs på oppdrag

Vi tilbyr linedancekurs på oppdrag. Har du et utdrikningslag, en bursdag eller et arrangement du vil sprite opp litt? Vi tilbyr også linedanskurs på oppdrag til forskjellig eventer og tilstelninger, som: firmafester, teambuilding, kickoff , utdrikkingslag m.m.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr