RockBack Dancers - Linedance

Tine har danset Linedance hos RockBack siden 2008 og har hatt en utrolig utvikling innene Dansen. Hun begynnte som assistent i 2011 under Tanja og har hatt en god læremester. Hun utviklet etterhvert gode ferdigheter som instruktør og var instruktør på kurs i Åros for RockBack i 2013. Hun har også stilt i NM i Linedance i 2011 under katogorien koreografi. Her stilte hun med egen dans og tok 3. plass og bronsjemedalje.

Tine utvikler seg stadig som danser og instruktør og tar med seg både kurs og workshop som kan hjelpe henne å utvikle seg videre. Hun har tatt ett teknikk kurs i regi av Norges Danseforbund med Raymond Sarlemijn, for å utvikle teknikken i de forskjellige dansestilene. Sist nå har hun begynt å ta kurs i West Coast Swing, både fordi hun ønsker å lære og fordi hun da kan utvikle seg mer innen dans. Senest sommer 2018 var Tine instuktør på kurs under Countryfestivalen på Vinstra. Dette var en utfordring hun tok på strak arm og tilbakemeldingene var strålende. Så hun høster erfaringer også fra større eventer. Tine står klar til å ta i mot dansere i alle aldre på kurs i Asker.


Linedancekurs - litt øvet

Vi tilbyr linedansekurs for litt øvet. Liker du å danse? Søker du en artig form for trening? Eller er du rett og slett bare på let etter en sosial og morsom aktivitet? Linedance er ikke bare morsomt og sosialt, men også meget god trening både for kropp og sjel.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 26.08.2024 (+3) 18 uker26.08.2024 (+3) 1.600 kr  

Linedancekurs - nybegynnere

Vi tilbyr linedansekurs for nybegynnere. Liker du å danse? Søker du en artig form for trening? Eller er du rett og slett bare på let etter en sosial og morsom aktivitet? Linedance er ikke bare morsomt og sosialt, men også meget god trening både for kropp og sjel.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 26.08.2024 (+3) 16 uker26.08.2024 (+3) fra 1.600 kr  

Linedancekurs - øvet

Vi tilbyr linedansekurs for øvet. Liker du å danse? Søker du en artig form for trening? Eller er du rett og slett bare på let etter en sosial og morsom aktivitet? Linedance er ikke bare morsomt og sosialt, men også meget god trening både for kropp og sjel.

Sted Dato Varighet Pris
Asker Asker 26.08.2024 (+2) 16 uker26.08.2024 (+2) 1.600 kr  

Linedancekurs på oppdrag

Vi tilbyr linedanskurs på oppdrag til forskjellig eventer og tilstelninger, som: firmafester, bursdager, kickoff , utdrikkingslag m.m. Så liker dere å danse? Søker dere en artig form for underholdning? Eller er dere rett og slett bare på let etter en sosial og morsom aktivitet?

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr