Sometimes Pole Studio

Sometimes Pole Studio er Norges første og største studio for pole dance og aerial fitness. Med 10 år som leverandør for kurs og klasser innen poledance holder vi i dag til i sentrum av Oslo og huser landets fremste og mest prisbelønnede instruktører.

Studioet gir over 40 treningsklasser i uken for alle nivåer. I tillegg holder vi egne kurs for nybegynnere, en rekke spennende workshops med internasjonale polestjerner og tilbyr et bredt tilbud for utdrikningslag og teambuilding.

VÅRE POLE-KLASSER
På Sometimes Pole Studio kan du gå på Poleklasser etter nivågrenene Pole Intro, Pole Beginner, Pole Intermediate, Pole Advanced. I tillegg tilbyr vi rene teknikklasser i alle nivågradene samt Pole Åpent Nivå, Pole Sport-Klasser, Poledance in Heels, Lyrical Poledance og styrke/kondisjonstimen Pole Pulse.

Andre klasser på Sometimes
Sometimes leverer en rekke spennende klasser uten pole. Blant disse er Tissu, Aerial Hoop, Akrobatikk, Jazz-dans, Stretching, LadystyleHipHop, Fit&Fun og Danseklasse


 |  1 2   |  Neste side >>

Chairdance - Utdrikningslag

Vi tilbyr privattime - private grupper, Chairdance kurs. Chair dance er en morsom og sexy danseform og passer perfekt på en dag som dette! Hos oss er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som alle er med på moroa hele veien. Vi garanterer at dere vil dra herfra med en smil om munnen!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 60 - 90 minutter  

Introduksjons kurs Silk

Vi tilbyr Introduksjons kurs Silk. Aerial nybegynner kurset hos Sometimes gir deg et solid grunnlag og har mange fordeler. Du blir kjent med instruktøren din, de andre på kurset og ikke minst, SILKS. Kurset krever ingen forkunnskaper i det hele tatt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 18.08.2022 6 uker18.08.2022 2.200 kr  

Introduksjonskurs i Pole dance - Intensivkurs

Vi tilbyr Pole dance for nybegynnere. Vårt intensivt intro kurs er for deg som aldri har prøvd pole og er på leting etter et naturlig startpunkt. Kurset vil introdusere deg for deg mest grunnleggende teknikkene innen pole trening slik som håndgrep, pole-walks, noen spins, pole-sit, bodywaves mm.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 15.08.2022 (+3) 4 uker15.08.2022 (+3) 1.750 kr  

Introduksjonskurs level 1 - Aerial Hoop

Vi tilbyr introduksjonskurs i Aerial Hoop. Aerial nybegynner kurset hos Sometimes gir deg et solid grunnlag og har mange fordeler. Du blir kjent med instruktøren din, de andre på kurset og ikke minst, AERIAL HOOP.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 17.08.2022 6 uker17.08.2022 2.200 kr  

Pole dance - bursdagsfeiring

Ønsker dere en litt annerledes bursdagsfeiring? Book en time hos oss, for en uforglemmelig kveld! Alle deltar på en undervisningstime spesialdesignet for å skape god stemning og godt utgangspunkt for resten av kvelden.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 time fra 1.800 kr  

Pole dance - intermediate nivå

Vi tilbyr kurs i pole dance på intermediate nivå. Når du har et godt nok grunnlag fra Pole Begynner nivå, fortsetter utviklingen din på Pole Intermediate nivå. Vi inviterer deg til å vise at du både har kunnskap og selvtillit nok til å ta enda mer ansvar for din egen trening.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 70 minutter  

Pole dance - jentekveld

Ønsker du bare å arrangere en morsom aktivitet med venninner? Vi tilbyr pole dance time for deres jentekveld! Alle deltar på en undervisningstime spesialdesignet for å skape god stemning og godt utgangspunkt for resten av kvelden.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 time fra 1.800 kr  

Pole dance - Julebord

Skal du arrangere julebord. Hva med å gjøre noe helt annerledes. Pole Dance er den perfekte aktivitet for et julebord. Det er morsomt og utfordrende for både kvinner og menn i alle aldre og deltakerne får oppleve noe nytt sammen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 time fra 1.800 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>