Sometimes Pole Studio

Sometimes Pole Studio er Norges første og største studio for pole dance og aerial fitness. Med 10 år som leverandør for kurs og klasser innen poledance holder vi i dag til i sentrum av Oslo og huser landets fremste og mest prisbelønnede instruktører.

Studioet gir over 40 treningsklasser i uken for alle nivåer. I tillegg holder vi egne kurs for nybegynnere, en rekke spennende workshops med internasjonale polestjerner og tilbyr et bredt tilbud for utdrikningslag og teambuilding.

VÅRE POLE-KLASSER
På Sometimes Pole Studio kan du gå på Poleklasser etter nivågrenene Pole Intro, Pole Beginner, Pole Intermediate, Pole Advanced. I tillegg tilbyr vi rene teknikklasser i alle nivågradene samt Pole Åpent Nivå, Pole Sport-Klasser, Poledance in Heels, Lyrical Poledance og styrke/kondisjonstimen Pole Pulse.

Andre klasser på Sometimes
Sometimes leverer en rekke spennende klasser uten pole. Blant disse er Tissu, Aerial Hoop, Akrobatikk, Jazz-dans, Stretching, LadystyleHipHop, Fit&Fun og Danseklasse


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Aerial Hoop

Vi tilbyr kurs i Aerial Hoop. Aerial Hoop er en ring som brukes til luftakrobatikk. Dette er en tung men morsom treningsform, som passer godt som et komplement til Pole dance.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 uker  

Akrobatikk

Har du lyst til å lære mer om ny-sirkus og akrobatikk? Nå har du muligheten hos Sometimes. Timen vil gi deg ferdigheter som komplementerer din pole kunnskap og gir deg et helt nytt perspektiv som vil hjelpe deg å nå nye høyder.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 90 minutter 300 kr  

Backbend kurs

Vi tilbyr kurs i Backbend. Gjennom dette 6-ukers kurset fokuserer vi på å åpne bryst, skuldre, hofter og vi jobber med å styrke ryggen for bakoverbøyninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 kveld i uken over 6 uker  

Chair Dance - Livestream på Zoom

Vi tilbyr livestream - Chair Dance på Zoom. Med eller uten heels.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 199 pr mnd kr  

Chairdance - åpent nivå

Vi tilbyr dansekurs i Chairdance på åpent nivå. Å danse og bevege seg med annet enn polestang, er viktig også for en poledancer. Bli med på Chairdance for å lære deg å danse med en stol som din dansepartner. Vi beveger oss innen teasedance, jazz og burlesque.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 70 minutter  

Exotic power - Livestream på Zoom

Vi tilbyr Exotic power livestream på Zoom. Exotic power er timen for deg som ønsker å utvikle deg i heels. Dette blir en time med mye terping på grunnleggende bevegelser som blant annet bodywaves, legwaves og hip circles som er grunneleggende for å få til fin flyt når du danser.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 199 pr mnd kr  

Feel Good Flow - Livestream på Zoom

Vi tilbyr Feel Good Flow - Livestream på Zoom. Feel good flow er en balansert yogatime som passer for alle nivåer. Her jobber vi med pust, bevegelse og flow.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 199 pr mnd kr  

Fonji masterclass

This pop up course is a chance for you to learn the formula for flawless fonjis. Starting with the technical foundations, this course will train you how to break fonjis down into smaller, easier movements that you can train safely to create a strong base for success in this skill.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 9 dager  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>