Pianoundervisning med Laura T. V. - nettkursKursarrangør: Musikk-undervisning.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Avtales
Pris: 269,55 pr 30 min

Vi tilbyr en til en pianoundervisning med Laura T. V. som nettkurs. Nyt undervisningen fra din egen stue. Undervisningen går gjennom vår online-løsning som er optimalisert for musikkundervisning på nett.

Litt om Laura:
Laura er utdannet musiker og musikkpedagog fra konservatoriet i Rotterdam (NL) og har mer enn ti års erfaring med undervisning i fiolin, sang, piano og låtskriving av elever på alle nivåer og i alle aldre (fra 4 år) i Tromsø. Hun fokuserer så mye som mulig på eleven som hun har foran henne; ingen personer er like, og hun vil vise dette i undervisningen hennes. Men moroa med å spille er selvfølgelig det viktigste!

Sjanger:
Laura underviser i (nesten) alle sjangre. Hun underviser klassisk / pop / rock / metal / jazz og alternativ, og kombinere sjangrene som ingen andre! Hun gjør dette med et godt (klassisk) grunnlag for både fiolin-, sang- og låtskriv leksjoner.

Første undervisning:
Laura tar alltid utgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. For Laura er det veldig viktig at den enkelte elev føler seg hørt, avslappet, og godt tilpass med valg av både repertoarer og undervisningsformer.

Skriv en uforpliktende beskjed til Laura hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

Underviser i følgende lokaler:
Nettundervisning hjemme hos deg selv

Pris:
179,70 kr. per. 20 minutt
269,55 kr. per. 30 minutt
359,40 kr. per. 40 minutt
539,10 kr. per. 60 minutt

Pris med klippekort:
10 klipp 5 % rabatt
15 klipp 7 % rabatt
20 klipp 10 % rabatt

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker en til en undervisning på piano som nettkurs.