Pianokurs - familie



Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Gamle Ringeriksvei 6, 1369 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 - 40 minutter
Pris: fra 465

Vi tilbyr familie undervisning i piano. Som solo pianist er det veldig sannsynlig at du kommer til å stå på en konsertscene, som solist eller i orkester/band. Enten klassisk eller pop, jazz eller rock så er pianisten en sentral figur, som lyser ut fra scenen med et harmonisk budskap.

Innhold:
Dette er et innovativt pedagogisk konsept som viser seg å fungere kjempefint for foreldre og barn. Her kan enten mamma eller pappa og ett barn melde seg samtidig på et felles kurs da de får et tilpasset læringsopplegg. Hovedvekt legges på opplevelse, motivasjon, læringsglede, mestring og samspill. På dette kurset får bade små og store et tilpasset opplegg som ses i sammenheng. Det er koselig å lære sammen og det er enda mer moro å øve sammen hjemme. Skal vi skape familie magi?

Tips! Hjemmeøving er viktig:
For å oppnå god fremgang må man regne med noe hjemmeøving. Tiden man bruker vil variere med tanke på alder, nivå og ambisjoner. Læreren din skal sørge for at du får et tilpasset øvingsskjema der du krysser av hver gang du øver. Jo mer du øver jo flinkere blir du?

Målgruppe for kurset:
Passer for barn, ungdom og voksne, alle nivåer og alle sjangre. Vi underviser på flere språk, norsk, engelsk og italiensk.

Familie:
Dette er et innovativt pedagogisk konsept som viser seg å fungere kjempefint for foreldre og små barn fra 3 år og oppover. Her kan enten mamma eller pappa og ett barn melde seg samtidig for en redusert pris. Det legges vekt på opplevelse, motivasjon, læringsglede, selvtillit, mestring og samspill. På dette kurset får bade små og store et tilpasset opplegg som ses i sammenheng. Det er koselig å lære sammen og det er enda mer moro å øve sammen hjemme.

Priser:
• 30 min kr 435,-
• 40 min kr 525,-