Piano / keyboardkurs - hjemmeundervisningSted: Hele landet, Vi kommer hjem til deg
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr piano / keyboardkurs som hjemmeundervisning. En uforpliktende prøvetime vil gi deg en mulighet til å møte en av våre piano- og keyboardlærere og oppleve hvordan det er å ta pianotimer hos Muno. Dersom du finner ut at du ikke vil fortsette etter prøvetimen, spanderer vi timen!

Innhold:
Den mest effektive måten å lære på er individuelle timer, noe vi i Muno har spesialisert oss på! Muno har pianokurs og pianotimer på alle nivåer for barn, ungdom og voksne. Våre piano- og keyboardlærere har bred kompetanse og erfaring fra musikkbransjen, og vil tilpasse undervisningen til dine forutsetninger og ambisjoner. Når du lærer å spille piano eller keyboard hos Muno er det din individuelle musikalitet som står i fokus. Hos oss får du utvikle deg i det tempoet du vil. Fyll ut skjemaet en uforpliktende prat!

Målgruppe for kurset

For deg som bor et sted hvor vi ikke har opprettet skole ennå, kan vi i mellomtiden tilby hjemmeundervisning. Hjemmeundervisning i piano er perfekt for deg som vil bli bedre på piano. Vi underviser alle aldre.

Eksamen / sertifisering

Muno har erfaring med å hjelpe elever med forberedelser til opptaksprøver ved musikklinjer på videregående skoler, folkehøgskoler og høgskoler.

Uttalelser

Jeg har vært elev hos Muno i 5 år og har hatt det veldig gøy her. Jeg var nybegynner da jeg begynte, og har i dag blitt en ganske god musiker takket være flinke lærere. I høst kom jeg inn på musikklinja på videregående skole og tar fremdeles timer hos Muno for å ligge ett skritt foran.
- Petter 16 år